X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

Nu sunt opinii despre acest produs. Spune-ți opinia
COD: Ginkgo Biloba
În Stoc
15,00 lei
Cantitate
Ginkgo Biloba - remediu important  pentru memorie si circulatie, folosit si de alpinisti in ascensiunile montane impotriva degeraturilor
Ambalare Ginkgo Biloba: 60cps
Producator Ginkgo Biloba:  Ozonomed Activ
Important pentru circulatie, protectia vederii, persoanelor cu afectiuni cardiovasculare sau diabet. Foarte important pentru cei cu picioare reci, ulcere arteriale sau venoase, varice, depresie
Extractul standardizat din frunzele de Ginkgo Biloba, datorită conţinutului manifestă următoarele acţiuni cardio-vascular; acţiune anti-oxidantă preponderent la nivelul creierului, ochilor şi sistemului cardio- vascular;
Bioflavonoidele din Ginkgo Biloba  protejează şi vasele de sânge, prin consolidarea pereţilor elastici şi scăderea inflamaţiilor, având efecte în ameliorarea varicelor şi efectelor bolilor cardio-vasculare; terpenele lactonice relaxează pereţii vasculari, dilată vasele, crescând fluxul sanguin; manifestă efect tonifiant asupra sistemului venos; Ginkgo Biloba are efect de fluidizare a sângelui şi ajută la prevenirea aglomerării trombocitelor, permiţând sângelui să treacă prin arterele înfundate; se foloseşte eficient pentru efectul protector asupra celulelor nervoase în revenirea după traumatisme cerebrale şi îmbunătăţirea memoriei; Ginkgo Biloba se foloseşte pt. tratarea impotenţei cauzată de proasta circulaţie a sângelui în ţesutul erectil; este folosită în mod tradiţional pt. combaterea sindromului premenstrual; observând că arborii de Ginkgo Biloba au supravieţuit în număr mare bombardamentelor nucleare, după accidentul de la Cernobâl, a fost folosit cu succes pentru înlăturarea efectelor radiaţiilor.
Indicaţii pentru Ginkgo Biloba: boli cardio - vasculare, insuficienţă circulatorie cerebrală, accident vascular cerebral, ameţeli, varice membre inferioare, diabet-retinopatie diabetică, degenerescenţă musculară, arterită, cataractă, depresie; Ginkgo Biloba este util in arterite – ajuta la combaterea  arteriopatiei cauzată de fumat, impotenţă de cauză circulatorie; ajuta la combaterea  sindromului premenstrual; Ginkgo Biloba îmbunătăţeşte memoria şi concentrarea; combate oboseala şi epuizarea, sporeşte randamentul fizic şi intelectual; Ginkgo Biloba diminuează senzaţiile de amorţeală şi înţepături de la nivelul membrelor inferioare; utilizat de persoanele vârstnice pentru probleme circulatorii şi combaterea bolii Alzheimer şi a bolii Parkinson;
Alte recomandări ale medicului naturist pentru Ginkgo Biloba :
    Tulburare cu deficit de atenţie
    Boala Alzheimer
    Afecţiuni circulatorii
    Depresie
    Hipertensiune arterială
    Impotenţă
    Pierderea memoriei
    Sindrom premenstrual
    Efectele radiaţiilor
    Ţiuituri la urechi (tinitus)
    Accident vascular cerebral
    Vederea
Ginkgo Biloba este util pentru copii cu deficit de atentie, recomandat in hipertensiune, pentru imbunatatirea vederii la persoane varstnice, efecte deosebite in cazul persoanelor care au suferit tratamente cu citostatice sau radioterapie.
Mod de administrare GinkgoBiloba:
- ca intretinere  : 2 tablete/zi,
- persoanelor cu probleme circulatorii, Alzheimer, ulcere arteriale, depresie: 6 tablete/zi.
Ginkgo biloba este o plantă cu frunze, iar extractul său este adesea utilizat în suplimente alimentare pentru susținerea sănătății cognitive. Există anumite beneficii asociate consumului de Ginkgo biloba, însă este important să reținem că efectele pot varia de la persoană la persoană, iar rezultatele pot fi influențate de mai mulți factori, cum ar fi doza, frecvența utilizării și starea generală de sănătate a fiecărui individ.
Iată si câteva dintre beneficiile asociate cu Ginkgo biloba:
    Îmbunătățirea circulației sanguine: Ginkgo biloba poate ajuta la dilatarea vaselor de sânge și îmbunătățirea fluxului sanguin. Acest lucru poate fi benefic pentru sănătatea creierului, ajutând la furnizarea unei cantități mai mari de oxigen și substanțe nutritive.
    Suport cognitiv: Se crede că Ginkgo biloba poate avea un efect pozitiv asupra funcțiilor cognitive, cum ar fi memoria și concentrarea. Totuși, rezultatele studiilor asupra acestui aspect sunt mixte, iar unele cercetări nu au găsit dovezi clare privind îmbunătățirea funcțiilor cognitive.
    Antioxidant: Ginkgo biloba conține substanțe cu proprietăți antioxidante, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
    Reducerea simptomelor claudicației intermitente: Ginkgo Biloba poate fi utilizat pentru a ameliora simptomele claudicației intermitente, o afecțiune în care fluxul de sânge către membrele inferioare este restricționat, mai pe inteles daca ai picioare reci sau faci ascensiuni pe munte este bine sa stimulezi circulatia periferica cu ajutorul Gongko Biloba.

 

Adauga la favorite  
Categorii: Memorie ; Suplimente;

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie
whatsapp