X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Despre noi

Despre noi

Blog/magazin Foarte Bune acesta este conceptul la baza caruia sta prezentarea pe baza de advertoriale a celor categorisite drept foarte bune tratamente naturiste sau servicii utile.
Foartebune.ro  este specializat in promovarea celor mai bune produse de frumusete, intretinere si terapii naturiste atent selectionate si verificate de cazuistica anterioara.
Al doilea punct de prezentare cu verificare sunt serviciile utile, aici din nou facem precizarea ca vor fi prezentate decat servicii utile de incredere, cu inalt standard de calitate si profesionalism.
AtentieNu suntem o taraba de prezentare en gros a mii de produse si servicii existente in Romania ci numai a celor testate care au avut un "feed back" (raspuns)  din piata cu aprecieri de foarte bune.
Caracterul selectiv si filtrant al tuturor materialelor ce patrund in spatiul acestui blog/magazin face foarte dificil accesul multor produse ce pana mai ieri stiati ceva bun despre ele dar daca mai multe surse nu le declara foarte bune nu vor putea patrunde in prezentarile noastre.
Numai produsele si serviciile de elita vor putea avea stantata sigla foarte bune pe imaginea lor !
Sigla foarte bune se doreste un element de referinta pe care orice producator sa si-l doreasca pentru produsul sau serviciul oferit !
In felul acest publicul larg are ocazia  daca doreste si isi permite financiar sa stie si sa poata cumpara si pe cele doar foarte bune !

Precizare: foarte bune nu inseamna ca prezentam doar cel mai scump produs sau serviciu ci indiferent de pret doar pe cele foarte bune.
Nu facem publicitate la produse noi, neverificate si netestate de noi si partenerii nostrii.

Va stam la dispozitie cu orice informatie legata de produsele prezentate si un consultant in terapii naturiste va poate face recomandari la solicitarea dvs.

Tot mai multi oameni cauta remedii naturiste pentru rezolvarea unor probleme de sanatate si tentatia principala este pretul cel mai mic dar noi am avut initiativa de a promova in acest blog/magazin produsele "foarte bune" adica mai pe inteles produsele  top  de interes major .
In felul acesta fata de recomandarea noastra catre un serviciu sau un produs din categoria foarte bune  veti putea face comparatie cu alte produse pe care poate le-ati folosit si in felul acesta veti constata ca aici gasiti numai produse foarte bune.
Imaginati-va daca nu am fi stiut ca exista si Mercedes sau BMW lumea "noastra" ar fi ramas cu impresia ca "Dacia" este o limuzina de lux !
Totusi aici vorbim de ceva mai superior pentru ca vorbim doar de cele foarte bune.

Ne puteti gasi pentru mai multe informatii suplimentare la numerele de telefon de mai jos.

Tel.  +4 0723.819.700

        +4 031.405.61.03

 

 

whatsapp