X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Prostat activ

Prostat activ

Prostat activ

Nu sunt opinii despre acest produs. Spune-ți opinia
COD: Prostat activ
În Stoc
25,00 lei
30,00 lei
Cantitate
Prostat activ este un produs complex, recomandat in adenomul de prostata si refacerea potentei sexuale masculine (adaugati ca intaritor adjuvant sexual si Tribulus Teresstris  3cp/.zi)
Se face tratament cu ambele produse 3 luni cu pauza 10 zile si se reia inca 3luni.
Cuprinde ingrediente active extrem de eficiente: saw palmetto (palmier pitic), ghimpe, pufulita cu flori mici, zinc, licopen.
Rezultate excelente impreuna cu crema prostata Hirudinaria.
Nu uitati ca fixator al tratamentului trebuie sa luati vitamina C algoritmul de intretinere 1,2,3,2,1cps si tot asa de la 1 cps/zi pana la 3cps/zi si inapoi, vitamina C regula obligatorie nu luati aceeasi doza in fiecare zi.
Refacerea prostatei se referă, în general, la procesul de îmbunătățire sau de recuperare a sănătății prostatei după anumite afecțiuni sau simptome asociate cu aceasta. Prostata este o glandă importantă din sistemul reproducător masculin și poate întâmpina diverse probleme de sănătate. Iată câteva aspecte cheie legate de refacerea prostatei:
Stil de viață sănătos: Adoptarea unui stil de viață sănătos poate contribui la refacerea prostatei. Acest lucru poate include o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și evitarea consumului excesiv de alcool și tutun.
Intervenții chirurgicale: În cazurile mai grave sau în cazul cancerului de prostată, poate fi necesară o intervenție chirurgicală. Chirurgia poate viza îndepărtarea prostatei sau o parte din aceasta.
Terapie fizică și exerciții Kegel: Anumite exerciții, cum ar fi exercițiile Kegel (eprezinta o tehnica care ajuta la intarirea muschilor pelvieni), pot ajuta la menținerea sănătății prostatei și la refacerea acesteia în cazul anumitor afecțiuni, precum incontinența urinară.
Alimentație adecvată: Unele cercetări sugerează că o alimentație bogată în fructe, legume, grăsimi sănătoase și antioxidanți poate contribui la sănătatea prostatei. De asemenea, se recomandă reducerea consumului de alimente procesate și a grăsimilor saturate.
Suplimente alimentare: Unele suplimente alimentare, precum cele care conțin licopen (găsit în roșii) sau vitamina E, au fost studiate pentru beneficiile potențiale asupra sănătății prostatei, in cazul de fata aveti recomandarea noastra de mai sus.
Monitorizare medicală regulată: Este important să efectuați controale medicale regulate, inclusiv teste de screening pentru cancerul de prostată (cum ar fi PSA sau antigenul specific prostatic) pentru a detecta orice afecțiune la nivelul prostatei în stadii incipiente.
Pentru o abordare personalizată a refacerii prostatei sau pentru a trata orice problemă de sănătate a prostatei, este crucial să consultați un medic specialist în urologie sau în domeniul sănătății masculine, care poate oferi sfaturi și tratamente adaptate situației dumneavoastră specifice.
Care sunt simptomele de prostată afectata?
O problemă la nivelul prostatei poate fi daca barbatul (este boala cu specific masculin) prezintă unul sau mai multe dintre următoarele simptome:
retenție urinară – incapacitatea de a goli complet vezica urinară
frecvență urinară crescută – urinare de opt sau mai multe ori pe zi
urgență urinară – incapacitatea de a întârzia urinarea
incontinență urinară – pierderea accidentală a urinei
nocturie – urinare frecventă noaptea
flux de urină slab sau întrerupt
blocarea urinei
urină care are o culoare sau un miros neobișnuit
durere după ejaculare sau în timpul urinării
Ce analiza se face pentru determinarea prostatei?
Pentru determinarea prostatei se face test de sânge care măsoară antigenul specific prostatic (PSA), o proteină produsă numai de glanda prostatică. Acest test este adesea inclus în analizele de rutină ale bărbaților cu vârste de peste 50 de ani.
Adauga la favorite  
Categorii: Prostata; Tratament prostata;

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie
whatsapp