X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X

Zeolit spectrum

Zeolit spectrum

Zeolit spectrum

Nu sunt opinii despre acest produs. Spune-ți opinia
COD: Zeolit spectrum
În Stoc
185,00 lei
Cantitate

Zeolit Spectrum eliminare metale grele
Contine singurul zeolit certificat pentru uz intern, care are capacitatea dovedita de a captacontaminantii: toxine, metale grele (plumb, cadmiu, crom, nichel, arseniu) endotoxine, amoniu, radicali liberi etc. direct din tractul gastro-intestinal precum un magnet si de a-i elimina din corp prin mijloace naturale, prin scaun, fara a impovara metabolismul.
Zeolitul natural clinoptilolit apartine categoriei de antioxidanti primari. Ca atare, reduce cu pana la 50% formarea de noi radicali liberi daunatori in tractul digestiv. Reduce formarea catalitica a radicalilor, cu ajutorul ionilor de tranzitie, atat in emulsiile lipidice curate, cat si in sistemele complexe.
Zeolit Spectrum - zeolit natural sub forma de capsule - imbunatateste semnificativ rezultatele tuturor tipurilor de terapii, aducand o imbunatatire semnificativa (in sensul ameliorarii starii generale). Reduce considerabil nivelul de radicali liberi, iar acest lucru este direct conectat cu faptul ca persoana in cauza se simte mai bine atat fizic, cat si psihic.
Care sunt beneficiile Zeolit Spectrum?
    este excelent pentru curatarea zilnica a tututor toxinelor din corpul nostru.
    nu se metabolizeaza, se elimina pe cale naturala prin scaun.
    consilideaza bariera vitala a peretelui intestinal si sustine activ functia organelor de detoxifiere.
    sustine semificativ sanatatea tractului gastro-intestinal, detoxifierea intestinala, sanatatea celorlalte organe, in special a ficatului, sprijinind astfel intregul sistem imunitar, prevenind aparitia multor afectiuni.
    se comporta exact ca o masina de gunoi eliminand deseurile zilnice din corpul nostru.
    elimina metalele grele din tractul gastro-intestinal, pentru prevenirea/ameliorarea tulburarilor de intergritate ale peretelui intestinal.
    excelent schimbator de ioni.
    elimina reziduurile toxice dupa administrarea antibioticelor, antiinflamatoare.
    aprovizioneaza organismul cu microelementele indispensabile.
    elimina zilnic stresul care provine din expunerea directa la contaminanti, eliminand astfel posibilele cauze ale cresterii permeabilitatii peretelui intestinal.
    reduce nivelul aciditatii din organism, regleaza valoarea pH-ului, are rol imunostimulator.
Mod de administrare:
2-3/3 ori pe zi, in timpul meselor, cu un pahar de apa. Pentru a sprijini detoxifierea si reglarea proceselor din organism, asigurati-va ca exista un aport optim de lichide in ceea ce priveste ratia zilnica (2-3 l/zi). Daca administrati si alte terapii alopate, se recomanda o distanta de 2 ore intre Zeolit Spectrum si acestea. Este recomandata utilizarea Zeolit Spectrum minim 12 saptamani (3 luni).
Atentionari:
Pentru persoanele sub 18 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, se recomanda a cere sfatul medicului sau farmacistului.
Zeolit Spectrum, dispozitiv medical natural, contine singura varianta de zeolit certificat pentru uz intern, realizat cu ajutorul unei tehnologii patentate de ultima generatie.

Adauga la favorite  
Categorii: Suplimente;

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie
whatsapp