X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
Crema antirid Alanna

Crema antirid Alanna

3 opinii(scrie una)
COD: Crema antirid Alanna
INDISPONIBIL
Cantitate
Crema antirid Alanna descopera calea catre o piele tanara si atragatoare invaluita de mirosul fermecator al trandafirului.
Atentie fiecare crema este insotita de o punga cadou!
Ingrediente:colagen hidrolizat, niacinamida, apa, ulei de samburi de caise, stearat de potasiu, pulbere de lipitori, vitamina A, vitamina E, ulei esential de seminte de marar,carbomer,alcool benzilic, ulei esential de trandafir
Mod de utilizare: se aplica pe fata dimineata si seara dupa curatarea pielii.
Ambalare crema antirid Alanna: borcan sticla ambra 50ml
Distribuitor: Quantum Partners srl
Povestea din spatele cremei antirid Alanna:
Cu mult timp în urmă, într-un sat în mijlocul unei păduri fermecate, trăia o femeie înțeleaptă și frumoasă numită Alanna. Oamenii din jur îi admirau frumusețea strălucitoare și tenul perfect. Alanna împărtășea mereu un secret bine păstrat cu cei din sat - o cremă tainică, transmisă din generație în generație.
Această cremă, cunoscută sub numele de Cremă Alanna era un elixir magic care păstra tineretea și frumusețea pielii. Cu fiecare aplicare, pielea devenea mai catifelată, ridurile se estompau și tenul strălucea în lumina soarelui. Femeile din sat au început să o folosească și ele au rămas uluite de rezultate.
Cu timpul, vestea despre taina lui Alanna s-a răspândit în întreaga lume, iar 'Crema Alanna' a devenit sinonimă cu frumusețea atemporală. Astfel, această cremă magica a ajuns să fie la îndemâna fiecăreia dintre noi.
În fiecare flacon de Cremă Alanna descoperiți puterea naturii și secretele străvechi ale frumuseții. Experimentați o poveste de frumusețe care vă poartă înapoi în timp, revitalizând și hrănind pielea pentru a vă oferi un aspect tânăr și luminos. Cu fiecare aplicare, poveștile trecutului se contopesc cu frumusețea prezentului, iar voi vă bucurați de un ten fermecător și tânăr.
Descoperiți secretul lui Alanna și începeți propria voastră poveste de frumusețe cu Crema antirid Alanna - pentru că fiecare femeie merită să strălucească ca o legendă.
Adauga la favorite  
Categorii: Antirid;

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp