Abonare articole
Descriere
L-CARNITINA 500mg 30cps NOBLESSE NATURAL, scade colesterolul, scade trigliceridele, protector hepatic, reduce riscul aparitei bolilor cardiovasculare, dieta de slabit (slabeste natural fara efort si fara efecte secundare)
Recomandare L-Carnitina : cel mai bun produs pentru scaderea trigliceridelor si a colesterolului ( se administreaza 5 gr/zi - adica 10cps/zi -timp de 10 zile dupa care se administreaza 2 gr/zi timp de 10 zile si iar se administreaza 5 gr/zi - adica 10 cps/zi -timp de 10 zile , in total 30 zile de tratament cu rezultate excelente si in plus aceasta perioada va ajuta si sa slabiti deoarece L-carnitina topeste grasimile )
Vrei sa slabesti natural fara efecte secundare ? In 10 zile minim 3 Kg – metoda folosita de sportivii de performanta pentru a intra in categorie ! Atunci ia 2 cps x 5 ori pe zi (total 10 cps) la intervale de min 2 ore intre cele 5 administrari consumati apa plata din ora in ora. Seara beti o cana calda de ceai amestec soc + fenicul inainte de culcare .
Compozitie L-Carnitina :
L-Carnitina tartrat................................................................500mg
Proprietati L-Carnitina :
Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi.
L-Carnitina reuseste sa imbunateasca functia hepatica si sa reduca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare
L-Carnitina poate fi folosita zilnic (1-2 gr./zi) pentru mentinerea greutatii corporale si sanatatea inimii si a ficatului.
L-Carnitina tartrat................................................................500mg
Proprietati L-Carnitina :
Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi.
L-Carnitina reuseste sa imbunateasca functia hepatica si sa reduca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare
L-Carnitina poate fi folosita zilnic (1-2 gr./zi) pentru mentinerea greutatii corporale si sanatatea inimii si a ficatului.
Sa nu uitam ca moartea naturala intervine cand ficatul impreuna cu rinichii numai poate sintetiza minimum necesar de l-carnitina pentru functionarea inimii, deci avem nevoie de acest aport zilnic de l-carnitina dupa o anumita varsta !
L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de sportivi pentru slabirea rapida in greutate pentru a ajunge la greutatea de concurs, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni ale ficatului si sangelui .
Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali
In alimente se gaseste in special in cele de origine animala, dar si unele plante, cum ar fi soia, insa in cantitati mult mai reduse
L-Carnitina a fost izolata din carnea rosie, la inceputul secolului 20 si apoi s-a reusit sinteza ei in laborator, insa rolul ei in organism nu a putut fi inteles decat in 1970, dupa care a fost introdusa pe piata sub forma de medicament si mai recent a fost reincadrata ca supliment nutritiv, fiind folosita in lumea sportului in special de catre culturisti, care au utilizat-o in ideea reducerii masei adipoase si pentru ameliorarea performantei fizice (in special in ceea ce priveste rezistenta la efort)
In medicina, L-Carnitina este folosita datorita efectelor sale cardioprotectoare si datorita influentei benefice asupra profilului lipidic - efect de reducere a nivelului trigliceridelor si de crestere a nivelului colesterolului HDL (cel "bun"). De asemenea, s-a constatat ca L-Carnitina are proprietati antioxidante
L-Carnitina este protector hepatic si reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare
Mod de administrare L-Carnitina :
Se iau cate 4 capsule pe zi (cate 2 cps de 2 ori pe zi dupa mese), pentru slabit puteti lua cate 2 cps de 5 ori pe zi pe o perioada de 10 zile si iar 10 zile cu cate 4 cps/zi dupa care iar 10 zile cate 10 cps/zi . In cazul in care doza este peste ce poate absorbi organismul singura reactie adversa ce poate interveni este diareea temporara , in acest caz reduceti la 8 cps/zi .
Conditii de pastrare L-Carnitina :
A se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala si lumina
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici
Prezentare L-Carnitina :
Flacon cu 30 capsula cate 500 mg/capsula (adica 0,5 gr./capsula, 2 cps = 1 gram)
L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de sportivi pentru slabirea rapida in greutate pentru a ajunge la greutatea de concurs, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni ale ficatului si sangelui .
Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali
In alimente se gaseste in special in cele de origine animala, dar si unele plante, cum ar fi soia, insa in cantitati mult mai reduse
L-Carnitina a fost izolata din carnea rosie, la inceputul secolului 20 si apoi s-a reusit sinteza ei in laborator, insa rolul ei in organism nu a putut fi inteles decat in 1970, dupa care a fost introdusa pe piata sub forma de medicament si mai recent a fost reincadrata ca supliment nutritiv, fiind folosita in lumea sportului in special de catre culturisti, care au utilizat-o in ideea reducerii masei adipoase si pentru ameliorarea performantei fizice (in special in ceea ce priveste rezistenta la efort)
In medicina, L-Carnitina este folosita datorita efectelor sale cardioprotectoare si datorita influentei benefice asupra profilului lipidic - efect de reducere a nivelului trigliceridelor si de crestere a nivelului colesterolului HDL (cel "bun"). De asemenea, s-a constatat ca L-Carnitina are proprietati antioxidante
L-Carnitina este protector hepatic si reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare
Mod de administrare L-Carnitina :
Se iau cate 4 capsule pe zi (cate 2 cps de 2 ori pe zi dupa mese), pentru slabit puteti lua cate 2 cps de 5 ori pe zi pe o perioada de 10 zile si iar 10 zile cu cate 4 cps/zi dupa care iar 10 zile cate 10 cps/zi . In cazul in care doza este peste ce poate absorbi organismul singura reactie adversa ce poate interveni este diareea temporara , in acest caz reduceti la 8 cps/zi .
Conditii de pastrare L-Carnitina :
A se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala si lumina
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici
Prezentare L-Carnitina :
Flacon cu 30 capsula cate 500 mg/capsula (adica 0,5 gr./capsula, 2 cps = 1 gram)
Producator L-Carnitina : Noblesse Class
Despre L-carnitina
L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de catre sportivi, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni. Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali. In alimente se gaseste in special in cele de origine animala, dar si in unele plante, cum ar fi soia, insa in cantitati mult mai reduse.
Carnitina a fost izolata din carnea rosie la inceputul secolului 20 si apoi s-a reusit sinteza ei in laborator, insa rolul ei in organism nu a putut fi inteles decat in 1970, dupa care a fost introdusa pe piata sub forma de medicament si mai recent a fost reincadrata ca supliment nutritiv, fiind folosita in lumea sportului in special de catre culturisti, care au utilizat-o in ideea reducerii masei adipoase si pentru ameliorarea performantei fizice (in special in ceea ce priveste rezistenta la efort).
In medicina, carnitina este folosita datorita efectelor sale cardioprotectoare si datorita influentei benefice asupra profilului lipidic - efect de reducere a nivelului trigliceridelor si de crestere a nivelului colesterolului HDL (cel "bun"). De asemenea, s-a constatat ca L-carnitina are proprietati antioxidante. Acetil-L-carnitina, un derivat de carnitina a dovedit eficienta neuroprotectoare, fiind utilizata si in tratamentul maladiei Alzheimer.
Principalul mecanism al L-carnitina in organism se refera la implicarea sa in metabolismul grasimilor. Toate tesuturile, cu exceptia creierului, utilizeaza acizi grasi cu lant lung pentru producerea de energie. In muschii striati si in muschiul cardiac, o contributie majora la producerea de energie o are beta-oxidarea acestor acizi grasi. Pentru ca acizii grasi sa ajunga in celula acolo unde vor fi metabolizati, si anume in interiorul mitocondriilor ("fabricile de energie" ale celulelor) este nevoie de L-carnitina care faciliteaza transportul acizilor grasi prin membrane. O alta functie a L-carnitinei este de a elimina din mitocondrii acizii grasi cu lant scurt si mediu, care se acumuleaza ca urmare a metabolismului normal (dar si in cazul unor afectiuni) si care ar impiedica buna functionare a mecanismelor energetice.
Acel "L" pus inaintea cuvantului "carnitina" se refera la polaritatea chimica a substantei. Exista si D-carnitina, o varianta a acestei substante, pe care multi cercetatori o considera toxica pentru oameni.
L-carnitina a fost folosita cu succes ca tratament adjuvant in afectiuni cardiovasculare, cum ar fi angina pectorala, insuficienta cardiaca si in prevenirea aparitiei infarctului de miocard. Administrarea ei reduce severitatea simptomelor si in unele cazuri poate conduce la diminuarea dozelor din medicatia uzuala pe care o foloseste pacientul.
In cazul sportivilor, de performanta sau nu, suplimentare cu carnitina se bazeaza pe supozitia ca administrarea acestei substante ar putea sa accelereze transportul grasimilor in celule, ceea ce conduce la o oxidare mai rapida a acestora si astfel o scadere in greutate mai eficienta si o crestere a rezistentei la efort. De asemenea, se presupune ca prin eliberarea de energie din lipide, o parte din glicogenul muscular este economisit, ceea ce mareste timpul pana la aparitia oboselii musculare.
Pentru individul normal, 20-200 mg carnitina provenite din alimentatie si sintetizate in organism, sunt suficiente, insa pentru alte categorii e nevoie de doze mai mari.
Dozele optime de administare a carnitinei se incadreaza intre 2 si 6 grame si se recomanda sportivilor, celor cu probleme cardiovasculare si celor ce vor sa scada in greutate.
In aceasta privinta, L-carnitina a dovedit efecte spectaculoase in asociere cu un regim alimentar hipocaloric si efort fizic se produce o cumulare a efectelor, cu o scurtare a timpului pana la obtinerea unor rezultate vizibile.
Au fost efectuate studii in care s-a administrat continuu cate 2 grame de carnitina zilnic si nu au fost observate nici un fel de efecte secundare. In cazuri izolate au fost remarcate simptome gastrointestinale usoare, cum ar fi crampele abdominale, greata sau diaree.
Nu au fost raportate cazuri de toxicitate prin supradozare cu L-carnitina. Interactiunea carnitinei cu alte medicamente este rara, dar totusi este bine sa va sfatuiti cu o persoana avizata (medic, antrenor) inainte de a folosi acest supliment pe termen indelungat.
Despre L-carnitina
L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de catre sportivi, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni. Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali. In alimente se gaseste in special in cele de origine animala, dar si in unele plante, cum ar fi soia, insa in cantitati mult mai reduse.
Carnitina a fost izolata din carnea rosie la inceputul secolului 20 si apoi s-a reusit sinteza ei in laborator, insa rolul ei in organism nu a putut fi inteles decat in 1970, dupa care a fost introdusa pe piata sub forma de medicament si mai recent a fost reincadrata ca supliment nutritiv, fiind folosita in lumea sportului in special de catre culturisti, care au utilizat-o in ideea reducerii masei adipoase si pentru ameliorarea performantei fizice (in special in ceea ce priveste rezistenta la efort).
In medicina, carnitina este folosita datorita efectelor sale cardioprotectoare si datorita influentei benefice asupra profilului lipidic - efect de reducere a nivelului trigliceridelor si de crestere a nivelului colesterolului HDL (cel "bun"). De asemenea, s-a constatat ca L-carnitina are proprietati antioxidante. Acetil-L-carnitina, un derivat de carnitina a dovedit eficienta neuroprotectoare, fiind utilizata si in tratamentul maladiei Alzheimer.
Principalul mecanism al L-carnitina in organism se refera la implicarea sa in metabolismul grasimilor. Toate tesuturile, cu exceptia creierului, utilizeaza acizi grasi cu lant lung pentru producerea de energie. In muschii striati si in muschiul cardiac, o contributie majora la producerea de energie o are beta-oxidarea acestor acizi grasi. Pentru ca acizii grasi sa ajunga in celula acolo unde vor fi metabolizati, si anume in interiorul mitocondriilor ("fabricile de energie" ale celulelor) este nevoie de L-carnitina care faciliteaza transportul acizilor grasi prin membrane. O alta functie a L-carnitinei este de a elimina din mitocondrii acizii grasi cu lant scurt si mediu, care se acumuleaza ca urmare a metabolismului normal (dar si in cazul unor afectiuni) si care ar impiedica buna functionare a mecanismelor energetice.
Acel "L" pus inaintea cuvantului "carnitina" se refera la polaritatea chimica a substantei. Exista si D-carnitina, o varianta a acestei substante, pe care multi cercetatori o considera toxica pentru oameni.
L-carnitina a fost folosita cu succes ca tratament adjuvant in afectiuni cardiovasculare, cum ar fi angina pectorala, insuficienta cardiaca si in prevenirea aparitiei infarctului de miocard. Administrarea ei reduce severitatea simptomelor si in unele cazuri poate conduce la diminuarea dozelor din medicatia uzuala pe care o foloseste pacientul.
In cazul sportivilor, de performanta sau nu, suplimentare cu carnitina se bazeaza pe supozitia ca administrarea acestei substante ar putea sa accelereze transportul grasimilor in celule, ceea ce conduce la o oxidare mai rapida a acestora si astfel o scadere in greutate mai eficienta si o crestere a rezistentei la efort. De asemenea, se presupune ca prin eliberarea de energie din lipide, o parte din glicogenul muscular este economisit, ceea ce mareste timpul pana la aparitia oboselii musculare.
Pentru individul normal, 20-200 mg carnitina provenite din alimentatie si sintetizate in organism, sunt suficiente, insa pentru alte categorii e nevoie de doze mai mari.
Dozele optime de administare a carnitinei se incadreaza intre 2 si 6 grame si se recomanda sportivilor, celor cu probleme cardiovasculare si celor ce vor sa scada in greutate.
In aceasta privinta, L-carnitina a dovedit efecte spectaculoase in asociere cu un regim alimentar hipocaloric si efort fizic se produce o cumulare a efectelor, cu o scurtare a timpului pana la obtinerea unor rezultate vizibile.
Au fost efectuate studii in care s-a administrat continuu cate 2 grame de carnitina zilnic si nu au fost observate nici un fel de efecte secundare. In cazuri izolate au fost remarcate simptome gastrointestinale usoare, cum ar fi crampele abdominale, greata sau diaree.
Nu au fost raportate cazuri de toxicitate prin supradozare cu L-carnitina. Interactiunea carnitinei cu alte medicamente este rara, dar totusi este bine sa va sfatuiti cu o persoana avizata (medic, antrenor) inainte de a folosi acest supliment pe termen indelungat.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: