free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Naivul din mine

Adaugat de Admin | 1 comentarii

Cand am plecat la acest drum mi-am dat seama ca naivul din mine mi-a tradat naivitatea mea de a crede ca vei ramane acolo unde de fapt imi doream sa ramai in inima mea.

Naivul din mine
Cand am plecat la acest drum mi-am dat seama ca naivul din mine mi-a tradat naivitatea mea de a crede ca vei ramane acolo unde de fapt imi doream sa ramai in inima mea.
In naivitatea lui si Dumnezeu probabil nu si la dorit pe Hristos umbland ca un golan pe strazi fara sa munceasca si vrajind oamenii sa fie credinciosi si sa dea ceva inapoi lui Dumnezeu ca sa aibe si el (Hristos) un ban in buzunar.
Asa cum poate Dumnezeu a fost nemultumit de fiul lui Hristos, nici Hristos si nici Dumnezeu nu au rupt legaturile dintre ei ... si aveau momente de comunicare si ascultare reciproca desi repet nu putem spune ca vreunul din ei era perfect!
Dar ce inseamna sa fi naiv?
A fi naiv inseamna ca iti doresti ceva asa de mult sa se intample sau sa fie adevarat incat naivitatea devine realitate desi viata iti arata mereu altceva tu tot speri cu naivitate in partea plina a paharului.
Stii foarte bine ca imediat ce vei avea naivitatea in fata ta, realitatea isi va face loc aruncand naivitatea in oceanul cu sperante si te vei uita mereu daca naivitatea a scapat de la inec pe insula fericirii. Acolo naivitatea nu mai poate fuge de tine si inconjurata de ape o vei putea avea fara scapare!
Pasind pe drumul naivitatii am intalnit oameni fericiti in naivitatea lor ca au lasat copii in fata scolii sa invete cat mai bine dar ei au tras chiulul in ziua aceia si au mers la o sedinta de “grup” sa traga si ei o liniuta de “coca” fiind naivi ca vor vedea stele verzi si albastre plutind peste piscina de pe Teatrul National unde apa curgea in cascade inspumate direct in capul lor.
Mai departe am intalnit si o fata fericita in naivitatea ei ca ramasese gravida si se simtea deja o mama responsabila ce trebuie sa ii dea vestea cea buna iubitului. Dar ea nu stia in naivitatea ei ca va trebui sa creasca copilul singura pentru ca iubitul deja isi gasise alta dragoste ce ii cerea imperativ sa treaca oceanul la ea pentru visul American.
A inceput sa se lase ceata si l-am vazut pe Jon gonind nebuneste la bordul bolidului de 500 cai putere, un Audi “rosu ca racu”, si el credea in naivitatea lui ca va ajunge repede acasa sa dea vestea  cea mare: fusese admis la facultate la Oxford !Dar in naivitatea lui nu stia ca drumul spre casa cu 200 km/ora pe drumul inghetat ii poate fi fatal … si la ultima curba inainte de casa  masina a derapat si a cazut de la mare inaltime in prapastie …
Mai am putin de mers pana la ora stabilita de intalnire si dau peste un barbat bine imbracat agitat dar cu o mimica vesela, ducea in mana dreapta un buchet mare de trandafiri rosii si in naivitatea lui credea ca o s-o dea gata pe iubita lui care tocmai ii facuse marea invitatie la EA acasa. In naivitatea lui el nu stia ca Ea de abia astepta sa vina sa ii ceara 200 euro sa achite restanta la intretinere … bine bani cu "imprumut nerambursabil" ca nu avea timp sa se culce cu El, trebuia sa ajunga urgent la Club sa intalneasca iubirea fara bani.
Si uite asa am ajuns in naivitatea mea sa nu stiu ce sa cred?
Sa fiu oare naiv?
De fapt stiu sigur … in naivitatea mea ca ceea ce  imi doresc e greu de atins, in plus nu ma  ajuta nici norocul ca spun asa … in naivitatea lui norocul credea ca ma loveste sau macar se imprieteneste putin cu mine dar sunt prea naiv sa cred asa ceva…
Sa fie clar a fi naiv nu inseamna ca sunt prost!
In naivitatea mea sunt tolerant, uneori poate prea tolerant, dar imi place, dragostea de oameni ma face sa fiu naiv .. stii.. e starea aia cu fiori si pielea de gaina … sunt naiv dar ma tratez cu vorbe frumoase, asa voi crede si eu in naivitatea mea ca cineva acolo sus ma iubeste! Cel mai naiv om de pe planeta este un om ...!
P.S. Semneaza: Naivul incurabil din Eu, Tu si lumea!
Sa mai si radem:
Naiva
Intra in farmacie o doamna distinsa, se apropie de farmacista:
- Viagra pentru femei, exista ?
Farmacista raspunde cu un suspin:
- In orice magazine de bijuterii !
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Naivul
La hotel
Cand vad ca uscatorul de par in hotel nu se scoate din priza iar umerasele
sunt prinse de dulap, ma bate gandul:
– “Oare chiar atat de naivi sunt de se gandesc ca eu calatoresc fara surubelnită ?!!”.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mai multi naivi
O revolutie e intotdeauna inceputa de naivi, continuata de intriganti si exploatata de escroci!
 
 
 
 
Etichete:
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii