free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Crima cu premeditare

Adaugat de Admin | 2 comentarii

Crima cu premeditare sau cum trebuie sa faci ceea ce nu vrei sa faci!

Crima cu premeditare
Privind prin geamul curat al incaperii aveam impresia ca mizeria aerului de afara intuneca oarecum realitatea vizuala, nu era doar o impresie … poluarea externa era atat de mare ca aproape formase o gelatina precum piftia vegetariana fara gust, fara miros, transparenta dar murdara si asta nu era totul, durerea din capul pieptului nu imi dadea pace.
Stresul zilelor trecute din batalia cu “viermii” vietii cotidiene si ascensiunea zilnica a Vioricai pe scaunul UE, mi-au creat o stare de rau cu urmari dramatice asupra ficatului. Probabil ca cel mai bun lucru sa pun capat acestei lupte nedrepte ar fi sa fac o vizita la MC Donald”s sau KFC si in felul acesta sa pun capat suferintei !
De data  asta va trebui sa rup pisica in doua si am sa omor … virusul hepatic. Nu mai pot sa traiesc cu starea asta si in plus imi pun viata in pericol luptand cu aceasta viremie pe picioarele mele (doar anticorpii mei)  fara alte ajutoare externe.
Suna ca o lupta fantastica cu personaje Marvel gen: Omul Păianjen, X-Men, Cei Patru Fantastici, Captain America, Daredevil, Thor, Hulk, Iron Man…
Nu sunt departe de adevar cand ma gandesc la ce regim alimentar trebuie sa ader (fara carne , lactate si oua), atunci e clar ca totul este mai tare ca un film SF … si toate trebuie sa le suport EU!
Cum ar zice unii: Ce ti-a mai placut viata!
Bine zis la timpul trecut, ca acum cu mancarea asta de imbalsamare incet, incet, o sa ma obisnuiesc cu solul … deci legume si fructe fara numar pardon si astea sunt pe ratie sa nu balonam intestinul si sa cream flatulenta!
Vointa: este primul pas al vindecarii!
De ce?
Simplu: daca duci o viata de porc cu mancare si bautura fara numar si limita, satisfacand toate poftele pe altarul corupt al creierului de iarba, tutun, cafea si ce ai mai gasit prin splendoarea frigiderului, atunci nu poti sa ai pretentii de vindecare.
Mai departe nu ramane decat sa ascult sfaturile doctorului Ciuhri si sa iau dimineata si seara cate o capsula de Hepatitoliz si una de  ImunoMax.
Hepatitolizul este pentru eradicarea virusului hepatic iar ImunoMax este pentru cresterea imunitatii. Aici ai si tratament economic hepatita pe 1 luna de zile
Crima cu premeditare a fost finalizata , dupa 6 luni am reusit sa omor hepatita B.
Am zis sa va zic si voua de acest produs premiat cu Medalia de aur la Pittsburg USA in anul 2003.
Dupa aceasta perioada de chin gastronomic dar avantajos, pentru  silueta mea, am dat jos 8 Kg, ma paste o umbra de regret sa trec de la camasa slim la camasa cu burta!
Aceasta perioada a fost o lectie de viata pentru mine citez:
Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole.
Altul - de a crede ca totul este un miracol. - Albert Einstein
Am sa inchei  tot cu un citat:
Orice prost poate să ştie. Scopul este să înţelegi. - Albert Einstein
La final sa mai si radem:
Un nebun era catarat pe o scara inalta si tinea o carte.
– Ce faci? l-a intrebat un doctor.
– Fac studii superioare!
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii