free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Cum refacem articulatia genunchiului

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Cum refacem articulatia genunchiului, aici veti afla pe intelesul tuturor cum refacem articulatia genunchiului acolo unde se mai poate reface

Cum refacem articulatia genunchiului?
Pe multi oameni ii  auzim zilnic dandu-si cu parerea cum au “auzit” ei sau mai grav cum au procedat ei la rezolvarea unei articulatii bolnave. Trebuie sa precizez ca aici nu tratam subiecte de tratamente naturiste dupa ureche  ci dupa dovezi stiintifice. In acest domeniu reparatoriu al articulatiei genunchiului cel mai evoluat si de succes este medicina sportiva.
Din pacate accesul in acest domeniu este foarte restrictiv, putini sunt aceeia ce pot beneficia de ultimele tehnologii de refacere locomotorie. De aceea acum si aici veti afla pe intelesul tuturor cum refacem articulatia genunchiului acolo unde se mai poate reface (sunt situatii cand acest lucru nu mai este posibil decat chirurgical).
 In primul rand trebuie sa stim ca articulatia are in compozitie condroitina, glucozamina, colagen si acid hyaluronic. Cele 4 elemente sunt cele care fac posibila flexarea si elasticitatea genunchiului. 
Refacerea articulatiei o facem din ambele sensuri intern si extern.
Intern avem nevoie zilnic de glucozamina 1500mg/zi,  condroitina 1200 mg/zi, colagen 500-800 mg/zi, acid hyaluronic 20-50 mg/zi (avem de luat 3cps/zi de  Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid Solaray si 2cps/zi de Colagen HA)
Extern: masam usor in jurul articulatiei genunchiului - uzual de 2 ori pe zi cu Crema de masaj corporal Fly Fly,- intensiv recuperator de 5 ori pe zi la intervale de 2 ore.
Efectele pozitive ale acestui program de refacere se vad  inca din prima zi.
Precizare foarte importanta: in momentul in care se face administrarea interna, atunci obligatoriu aplicam crema de masaj corporal Fly Fly si badijonam timp de o ora zona genunchilor asigurand o caldura zonala consistenta cu ajutorul unor perne cu sare fierbinte sau a unei paturi electrice.
Este foarte important sa faceti acest lucru deoarece prin aceasta miscare trebuie sa inlocuiti aparatele de la medicina sportiva ce fac incalzirea locala in zona de recuperare cu novocaina.
Durata tratamentului de refacere a articulatiei genunchiului
Pentru faze usoare de degradare durata tratamentului este de minim 1 luna de zile (chiar daca refacerea este mai rapida trebuie continuat minim 1 luna de zile).
Pentru persoanele mai in varsta ( cu gonatroza) refacerea in functie de gravitate poate sa  dureze de la 3 luni la 1 an de zile.
Atentie s-au inregistrat cu acest tratament si refaceri spectaculoase de reconstituiri osoase cu ajutorul electrozilor de caldura  aplicati locali.
Recomandare: daca nu respectati recomandarile de mai sus nu va faceti sperante ca dupa un masaj si o capsula o veti lua la fuga! Va spun acest lucru pentru ca multi sunt cei care au aceste sperante, care daca nu le vad pe loc renunta dupa prima zi! Fiti pozitivi si recuperarea va fi de partea voastra si nu uitati consumati zilnic minim 2 litri de apa plata si mai ales capsulele sa le luati de fiecare data cu 300 ml de apa plata (foarte important).
Toate produsele necesare recuperarii le gasiti intr-un singur loc AICI
Daca mai aveti intrebari legate de acest subiect va stau la dispozitie.
Spor la alergare!
Bancul zilei:
Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala.
- Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune:
- Vreau si io 3 prezervative
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii