free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Miracolul din portocal

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Miracolul din portocal - aduse intr-o sticluta mica de ulei esential Organique trateaza probleme erectile, refacerea libidoului, elimina toxine, stimuleaza activitatea renala ...

Fericire, dragoste, relaxare, iata povestea pe scurt pentru sticluta minune ce nu trebuie sa va lipseasca din casa cu: ulei esential de portocale Organique.
Ulei esential de portocale Organique este recomandarea mea pentru cei ce vor cea mai buna calitate de ulei esential si poate fi folosit cu incredere in diverse tratamente si aromoterapii.
     Iata cateva din efectele benefice ale unui ulei esential de portocale  adevarat marca Organique:
-Opreste dezvoltarea bacteriilor la nivelul pielii si are rol calmant. Se aplica direct pe rana, diluat in putina apa si poate fi folosit chiar pentru tratarea infectiilor severe.
-Este un bun antiinflamator si te scapa de durerile asociate nevralgiilor sau racelilor.
-Poate fi folosit si pentru tratarea efectelor adverse ale antibioticelor sau pentru tratarea intoxicatiilor
-Mirosul uleiului esential de portocale are rol relaxant, tocmai de aceea el poate fi folosit cu succes in sedintele de aromoterapie.
-Tusea puternica si crampele musculare isi gasesc remediul in uleiul esential de portocale, prin aplicarea de comprese calde.
-Daca ai probleme stomacale, iar crampele si gazele nu iti dau pace, poti folosi uleiul esential de portocale pentru a restabili echilibrul stomacal (se pun intre 4 si 8 picaturi de ulei esential de portocala la o lingurita de ulei extravirgin de masline, se ia oral)
-Mai mult, este un bun diuretic si poate fi folosit cu succes (in acelasi mod oral) in curele de detoxifiere.
-Folosit in sedintele de aromoterapie, poate fi combinat cu uleiurile de citrice, pentru un efect rapid si de durata (ajuta la depresie, relaxare, buna dispozitie)
-Uleiul esential de portocale poseda si un usor efect sedativ pe langa cel atiseptic. El este recomandat in depresie, fobii si tensiuni nervoase.
-Uleiul esential de portocale manifesta proprietati spasmolitice si calmante, diminueaza tensiunea arteriala, atenueaza excitatiile psihoemotionale.
-Baile aromatice cu ulei de portocale sunt eficiente in insomnie (poate fi combinat cu uleiul de lavanda), in excitatie nervoasa si in celulita. Mirosul uleiului esential de portocale are rol relaxant, tocmai de aceea el poate fi folosit cu succes in sedintele de aromoterapie.
-Este un bun sedativ natural si, comparativ cu medicamentele, nu dauneaza sanatatii inimii sau a celorlalte organe interne daca se foloseste un timp indelungat.
Stiati ca:
Uleiul esential de portocala Organique imbunatateste microcirculatia in capilarele profunde si amplifica oxigenarea tesuturilor, aspect care ajuta corpul sa raspunda la stres si sa se recupereze mai eficient dupa exercitii fizice.
Aceasta functie de amplificare a circulatiei il face deosebit de folositor pentru favorizarea sanatatii pielii. Este cunoscut faptul ca ajuta la curatarea pielii, la inlaturarea celulelor moarte si la reducerea ridurilor.
Alte beneficii includ sporirea stralucirii tenurilor pale, terne si amplificarea calitatii si netezimii pielii.
Uz Intern: tromboflebita, arteroscleroza, oboseala, insomnie, contractii, spasme musculare, suprasolicitare nervoasa, spame cardiace, raceala, gripa, bronsite, stomatita, parodontoza, dereglari digestive, constipatie, obezitate, diaree cronica, digestie dificila, dispepsii.
Uz Extern: iritabilitate, tensiune nervoasa fobie, neliniste, stres, depresie, neatentie, insomnie, hipertonie, afectiuni inflamatoare cutanate, acnee, dermatita, perturbari de circulatie sanguina, edeme, celulita.
In apa de baie: 10 picaturi/cada, in masaj: 2-3 picaturi incorporate in ulei de masline, in aromoterapie: 3-5 picaturi in 50 ml apa, in inhalatii: 8 picaturi la 100 ml apa fierbinte.
- este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, ci doar ca ingredient in combinatie cu un ulei de baza, pentru masaj
- dozajul indicativ pentru preparate cosmetice este de 0,5 - 2%
- ca ingredient pentru prepararea unor creme.
- ca ingredient in preparate cosmetice de igiena, sapunuri, geluri de dus, gomaj si uleiuri de masaj general
- ca ingredient pentru aromatizarea pastelor de dinti si a balsamurilor de buze
- difuzat in aer(aromoterapie cu aparat cu ultrasunete vezi aici) pentru crearea unei atmosfere ce favorizeaza destinderea, buna dispozitie, relaxarea si instalarea somnului
- diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj de-a lungul coloanei sau pe plexul solar pentru calmare si favorizarea somnului
- inclus in uleiuri de baie si saruri de baie ca esenta parfumanta cu efect reconfortant si optimizant
- in candele si lampi de aromaterapie pentru antiseptizarea aerului, pentru crearea unei atmosfere vesele, detensionate.
La final sa mai si radem:
La ginecolog o blonda se dezbraca dupa paravan:
  • Domnule doctor sunt gata! M-am dezbracat de toate! Unde sa-mi pun hainele?
  • Aici, peste ale mele!
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii