free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Super Blog

Adaugat de Admin | 2 comentarii

Super Blog sau cum am reusit sa ma inscriu la concursul cel mai bun blogger al anului

Despre Super Blog
Inscrierea la  concursul pentru bloggeri intitulat Super Blog presupune  scrierea unui articol pe blogul personal. Nu vad totusi de ce anomalia asta din start (ca sa nu zic scarpinatul asta oltenesc cu mana dreapta la urechea stanga) de a scrie un articol citez:  “participanţii îşi vor anunţa participarea la SuperBlog 2017 într-un articol pe blogul cu care se înscriu în competiţie”.
Stiu ca exista o explicatie la orice (vorba lu Leana!) dar macar  sa fie si ea logica! De ce! Pentru ca logic cum ai putea sa scrii un articol dedicat  participarii la concursul “Super Blog” in timp ce completezi formularul de inscriere?
Nu trebuie sa va dau eu un raspuns logic acum pentru ca daca as face, ar inseamna ca sunt deja un politician versat   ce stiu sa driblez orice intrebare  stanjenitoare dar daca am fi in America atunci ar trebui  sa fiti mai expliciti si mai logici decat discursul Papei! Si pentru exemplificare luati instructiunile unei perii de WC (din USA fireste) si veti fi uimiti sa gasiti printre altele acolo :  “a nu se folosi la spalatul pe dinti”.
Gluma, gluma dar sa stim si noi care este mersul firesc al unei inscrieri intr-o competitie  care din start este amuzanta (putea sa fie intitulata Super Blogul de umor) .
Daca am scris suficient despre acest prim pas al competitiei va multumesc pentru audienta  si astept premiul cel mare pentru cel mai bun blogger al anului 2017.
V-ati speriat? Am glumit! Am vrut doar sa va dau putine emotii …..dar aveti timp sa imi gravati si numele pe premiul cel mare pana la 10 Decembrie 2017 … pai despre ce vorbim aici? ………….marele castigator!
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii