free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Infertilitatea la femei

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Infertilitatea la femei, cauze, efecte si tratamente foarte bune pentru recuperare

Infertilitatea la femei
Infertilitatea este definita  ca incapacitatea de a concepe un copil dupa un an sau mai bine  de activitate sexuala in timpul ovulatiei.
Termenul include si femeile care nu resusesc sa duca la termen o sarcina .
Cauze la infertilitati
Cele mai importante cauze ale infertilitatii la femei includ  problemele legate de ovulatie, trompe uterine blocate, endometrioza si fibroamele uterine.  In unele cazuri femeile isi creeaza anticorpi la sperma barbatului lor, iar bolile cu transmitere sexuala pot cauza si ele uneori infertilitate.
Totodata estrogenii sintetici sunt stocati in celulele grase si pot perturba echilibrul hormonal, fiind asociati cu infertilitatea, cancerul la san,  numarul redus de spermatozoizi din sperma in cazul barbatilor si instalarea precoce a pubertatii.
Estrogenii sintetici se mai gasesc in apa de la robinet ce contine reziduuri  ale pastilelor contraceptive, in steroizii din carne, lapte si produse lactate, in  unele produse pentru toaleta, in unii detergenti si in unele materiale plastice.
Echilibrul si bunastarea fizica si emotionala a femeii sunt extrem de importante pentru a concepe un copil.
Cum tratam infertilitatea?
Pentru o buna conceptie naturala trebuie sa facem o inbunatatire  a calitati spermei si ovulelor celor doi parteneri. Motiv pentru care trebuie ambii parteneri sa faca un tratament cu
Tratament naturist pentru fertilitate
Tribulus Terrestris cate 3 cps/zi timp de 3 luni (2 cutii de 150 cps ajung pentru un tratament), in combinatie cu Maca care se iau tot 3cps/zi timp de 3 luni (2 cutii de 150 cps ajung pentru un tratament).
Cele 2 produse ajuta la “fabricarea” unui ovul sanatos si puternic la femei iar la barbati ajuta la “fabricarea” mai multor spermatozoizi sanatosi si puternici ( in aceasta perioada presiunea si jetul spermei va fi mai puternic). Barbatii care nu au suficienta presiune la iesirea spermei pot face un tratament cu Tribulus Terrestris si Maca pentru o presiune mai mare la iesire in momentul ejacularii.
Complementar pentru o stimulare directa puteti apela si la un terapeut pentru stimularea zonelor reflexe importante:
glanda pituitara, glanda tiroida, ovarele, trompele uterine, vertebrele toracice si lombare, sistemul limfatic.
Pentru sedinte de reflexoterapie va recomand programari la tel 0762866545 (numai pentru Bucuresti). Recomandarea aproape obligatorie a sedintelor de reflexo se refera mai ales acelor persoane sedentare care nu fac sport si prin blocarile sistemul limfatic  se impiedica procesul hormonal corect si de aici o serie de factori negativ printre care si infertilitatea.
Dupa cum vedeti exista un complex de factori de recuperare pentru fertilitate: pe cale interna cu Maca si Tribulus Terrestris si extern prin masaj reflex.  Ambele canale sunt fiecare cu parte lor pozitiva dar luate impreuna va garanteaza succesul mai mult decat separate.
Daca mai aveti intrebari va astept cu email la contact@foartebune.ro .
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii