free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Cum tratam psoriazis-ul?

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Psoriazis tratament eficient premiat la salonul de la Geneva

Si uite asa am ajuns in cautarile mele pe la clinica “Medicalferm”  unde am intalnit o veche cunostinta dr. Luiza V., pe care de abia asteptam sa o intreb: ce naiba sa mai iau ca nu reusesc sa scap de psoriazis-ul asta de pe maini ?
Va spun acest lucru deoarece am incercat diverse tratamente date de diversi specialisti dermatologi si care cu efecte mai mici sau mai bunicele nu au facut mare lucru in tratarea psoriazisului.
Asa ca vedeti voi mare mi-a fost uimirea sa aflu ca un inventator roman a fost premiat la salonul de la Geneva pentru o crema care trateaza printre altele si psoriazisul.
Inainte de a va deconspira produsul hai sa aflam cate ceva despre psoriazis.
Ce este psoriazisul ?
Psoriazis-ul este o boala cronica autoimuna, in majoritatea cazurilor de proveninta ereditara, care afectează cateva procente insemnate din populatie dupa unele statistici peste 2 milioane de persoane sunt afectate la noi in tara.
Psoriazis-ul face ca celulele sa se formeze mult mai rapid la suprafata pielii, realizandu-se astfel o suprafata groasa si argintie de straturi suprapuse de piele.
Aceasta acumulare de straturi celulare la suprafata pielii este cauzatoare de mancarime, uscaciune a pielii, aparitia unor pete rosii in zona respectiva .
Care sunt cauzele aparitiei psoriazis-ului?
Cauzele psoriazisului:
Este foarte important sa stiti cum sa evitati cauzele care declanseaza psoriazis-ul.
De aceea, evitaţi leziunile la nivelul pielii, stresul, starile de agitatie, infectiile (cum ar fi amigdalita), anumite medicamente (betablocante, ibuprofen, litiu), expunerea prelungita la soare, alcoolul, fumatul etc. Din majoritatea cazurilor sau detasat stresul si expunerea prelungita la soare ca fiind cauze majoritare ale aparitie psoriazis-ului.
Cum vindecam psoriazis-ul?
Dupa unii specialisti in domeniu fiind o boala cronica ea chiar vindecata are tendinte de revenire la intervale neregulate, influentate fiind de nivelul stresului in special. Concluzionand acest lucru psoriazis-ul poate fi eliminat urmand doi pasi foarte importanti:
 Primul pas spre vindecare a psoriasis-ului este alimentatia:
Vrem nu vrem trebuie sa respectam un regim alimentar obligatoriu fara:
cafea, sucuri acidulate, zahar, carne, condimente tari (piper, boia), mustar, alcool si fara fumat!
Cam toate viciile curente trebuie eliminate daca vreti  ca tratamentul sa aibe efect altfel asa cum am vazut la plaja diferiti indivizi patati cu psoriazis care fumau si beau bere fara sa le pese ca cei care se uitau la ei aveau instant stari de voma si mancarimi, nu isi dau seama de gravitate pana nu le ajunge pe fata si fac niste fete de “zombie”.
Deci fara viciile de mai sus daca vreti sa aveti o piele curata pentru primul pas!
Al doilea pas este tratamentul proriu-zis si revenind la recomandarea doamnei doctor care a fost foarte buna si anume:
Pregatim zona afectata curatand bine cu un un tampon steril inmuiat in apa oxigenata, dupa care aplicam crema Fly Fly (cumpara aici) de ingrijirea pielii .
Aplicarea cremei Fly Fly se face de minim 2 ori pe zi dimineata si seara .
Primele efecte se vad dupa aproape 5 zile, o vindecare totala sau aproape totala se face dupa 28 de zile ( aceasta este perioada in care pielea se schimba). Cazurile mai grave (mai profunde) necesita o perioada ceva mai mare. Oricum tratamentul complet dureaza 56 de zile (28 zile + 28 zile)
Am urmat cu strictete tratamentul si cu ajutorul cremei Fly Fly acum am bratele fara pete si pot si eu sa merg in camasa cu maneca scurta. 
In concluzie va recomand cu incredere crema Fly Fly pentru tratarea psoriazis-ului (denumirea originala Crema pentru piele descuamata Fly Fly) un produs excelent nominalizat cu succes la categoria foarte bune.
La final sa mai si radem:
Ion se plange doctorului ca sufera de insomnie. Imediat, medicul ia stiloul si-i scrie o reteta pentru Viagra.
- Asta ar trebui sa ma ajute sa adorm?, intreaba Ion confuz.
- Nu, spune medicul, dar va fi mult mai distractiv cand stai treaz.
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii