free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Academia de make-up Startline

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Cu deviza de ce sa iti fie frica sa devii un make-up artist am pornit spre fabrica de talente artistice ...

Dupa ce am descoperit cele peste 500 de coafuri ale maestrului la Salonul Marian Cotoi iata ca a venit randul sa vad si cine fabrica machiajul sau artistii make-upului modern.
Intr-o lume plina de miscare si in care frumusetea fetei umane este foarte importanta mai ales ca de cele mai multe ori cedam teren si suntem mai ingaduitori in fata frumosului fie ca este o femeie sau un barbat, am zis ca trebuie sa gasesc baza …… adica unde si cine fabrica acei "Da Vinci" ai make-upului care transforma chipurile comune in fete atragatoare !
Dupa multe cautari in “jungla urbana” a Bucurestiului am reusit cu greu sa gasesc “fabrica de artisti make-up”, Km Zero al dezvoltarii in arta make-up si cand am spus acest lucru nu sunt departe de adevar tinand cont de profesionalismul gasit la studio Baba Novac.
  In aceasta mult luadata locatie cunoscuta ca o pepiniera de talente in make-up, am descoperit Academia Startline. Am avut ocazia sa aud mai multe opinii pozitive si foarte pozitive fata de avantajele absolvirii acestor cursuri si procentul foarte mare de reusita in aceasta profesie, cu studenti care au plecat sa profeseze si in afara tarii.
Am luat cateva informatii referitoare la desfasurarea cursurilor care au loc   vinerea seara si in wek-end si insumeaza un numar de 120 ore de practica.
Pe scurt am initiat un dialog cu Gina Stefanoaia reprezentanta Academiei Startline care a avut amabilitatea sa imi raspunda la cateva intrebari.
Ce primesti la cursul Profesional Make-up de la Academia Startline ?
     Diploma autorizata recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana: 120 de ore.
Cu diploma obtinuta:  te poti angaja si/sau poti lucra pe cont propriu (ca liber profesionist – freelancer) sau avand propria firma. Diplomele sunt recunoscute national si international (in UE) de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii in baza autorizatiei pentru cursul de specizaliare Machior cod COR 514205.
Ce avantaj important ofera Academia Startline?
     Programul este flexibil si se adapteaza disponibilitatii de timp a cursantilor. Programul are  fixa doar prima zi de curs si tipul de curs. Dupa prima zi de curs, cursantii impreuna cu trainerul stabilesc de comun acord programul cursului/zilele si intervalele orare.
Important: cursul este gandit pentru 3 luni, 1 zi/saptamana dar, in functie de disponibilitatea de timp a cursantilor se adapteaza programul astfel incat sa poata poata fi parcursa materia intr-un timp mai scurt(adica, de exemplu, 2 zile/saptamana etc.).
     Al doilea avantaj major este ca in timpul cursului lucrezi cu produsele si cu pensulele scolii.
Asta este bine – pentru ca nu esti obligata/obligat sa faci o investitie deodata cu inceperea cursului. La curs cunosti mai multe feluri de produse, mai multe texturi, diferite brand-uri. Cunosti – lucrand cu ele -diverse branduri de pensule. Astfel poti sa iti dai seama ce ar fi potrivit si pentru tine. Iti dai seama exact de ce ai nevoie in trusa ta. In plus, trainerul, cu vasta experienta in branduri diferite, te poate sfatui astfel incat, atunci cand vei incepe – usor –usor sa iti formezi propria trusa – sa faci de la inceput alegerile cele mai bune, cele mai eficiente calitate-pret. Nu vei fi in situatia sa dai banii pe un produs pentru ca, mai apoi, sa constati ca nu este ceea ce ai nevoie.
        Al treilea avantaj este ca faci multa, multa, multa practica sub indrumarea unui trainer de exceptie! Valentina Ionescu este make-up artist, trainer si estetician, partener oficial Academia Startline, 15 ani experienta pe domeniul Beauty, Make-up Trainer la Scoala Media FEM, Trainer Academie & Kriolan Top Line, Machior la Realitatea Tv, Romantica Tv, Etno Tv, Money Chanel, Prima Tv, Kanal D. Aici poti afla despre Valentina Ionescu : www.valentinaionescu.com si
aici poti vedea o mica parte din portofoliul ei: https://www.valentinaionescu.com/portofoliu/.
Ceea ce o diferentiaza de alti traineri este metoda de predare-invatare.  Cursantii Valentinei invata ,, un mod simplu, rapid si curat de a realiza stilurile de machiaj esentiale care stau la baza tuturor celorlalte tehnici inventate de make-up artisti de-a lungul vremii.”
Inveti cu explicatii si demonstratii pas cu pas.Trainerul Valentina Ionescu demonstreaza cu rabdare si te ghideaza pe tot parcursul realizarii machiajelor. Este in permanenta langa tine ca sa se asigure ca ai invatat si ca poti aplica corect tehnicile invatate. Are un stil cald si deschis iar cursurile Valentinei se desfasoara intotdeauna intr-o atmosfera plina de voie buna si incurajare.
     Cum era de asteptat ca rezultat  al acestui dialog am gasit 3 avantaje care recomanda Academia Startline la categoria prestari servicii foarte bune : program, materiale gratuite si un trainer de exceptie.
Incantat fiind de ce am vazut recomandarea mea ramane pentru cei care doresc sa inceapa o cariera in make-up artist sa sune pentru inscrieri la tel 0785 84 66 84 sau direct pe formular online la AcademiaStartline.ro
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii