free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Potenta si fertilitate

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Potenta si fertilitate, facem sex cand vrem?Cum rezolvam fertilitatea?

Voi incerca in cele de mai jos sa clarific doua aspecte legate de potenta la barbati si anume: puterea de a exercita un act sexual atunci cand este nevoie si  capacitatea de fertilitate a spermei. Motiv pentru care cu ajutorul unor intrebari firesti raspundem curiozitatii multora dintre voi !
Si ca sa nu existe dubii accentuez ca vom vorbi doar de produse naturiste fara efecte secundare periculoase precum medicamentele chimice.
Care este cel mai bun produs naturist pentru potenta ?
Recomandare noastra din experienta practica si statistica a clientilor este Max Sensation.
De ce recomandati pastila de potenta Max Sensation ?
Recomandam Max Sensation pentru ca este un produs naturist pe care il pot folosi si persoane de 90 de ani si cele de 30 ani fara a avea frica ca pot pati ceva ( sa faca un stop cardiac) adica mai pe intelesul tuturor aceasta este o pastila de potenta light care nu creste adrenalina pana la nivelul sa auzi in urechi bataile inimii si deci sa fi in pericol sa cedezi.Nu cred ca isi doreste cineva sa crape pe iubita in timpul actului sexual !
Cum folosim pastila de potenta     (Max Sensation) ?
Administrarea este simpla : se ia o capsula cu 1/2 ora pana 2 h inainte de actul sexual.
De ce acest interval de administrare ?
Pentru ca nu toti suntem la fel, fiecare are probleme interne diverse dar la marea majoritate 80% efectul se simte dupa 15 min - maxim 30 minute
Cat timp ma tine puterea suplimentara data de pastila de potenta Max Sensation ?
Intervalul de timp in care pastila de potenta isi face efectul dorit este de 2 zile, chiar daca efectele ei dureaza pana la 3 zile, doar primele 2 zile le putem numi zile de forta maxima ! Aici trebuie sa mai precizam ca unii dintre noi vor avea putere mai mare a doua zi fata de prima zi ( asta in cazul in care faceti sex 2 zile la rand). Pensionarii sa nu se astepte si a doua zi pentru ca nu vor avea cu cine (partenera pensionara va fi extenuata si riscati o tigaie in cap sa recidivati cu o partida de sex si a doua zi!) asa ca mai bine faceti sport, o plimbare prelungita prin parc sa va treaca "caldurile".
Cum pot face un tratament pentru revenire si stimulare a erectie ?
Recomandarea noastra pentru tratament potenta sau erectie prelungita, stimulare neuronala, tiuit in urechi, parkinson, stimularea memoriei: se administreaza 16 capsule (1 cps la 2 zile, recomandarea este sa luati capsula la ora 18.00 ), o zi da, o zi nu, cu pauze de 10 zile tratamentul poate fi reluat ori de cate ori e nevoie , deci o serie de tratament dureaza 32 de zile. Acest tratament mai este folosit si de unii sportivi pentu a creste mai rapid masa musculara.
Care este deosebirea principala a  acestor pastile de potenta Max Sensation fata de produsele similare ?
Pe langa faptul ca este cea mai sigura pastila de potenta naturista, aceasta poate fi luata si de femei pentru stimularea placerii de  a face actul sexual ( dupa cum stiti unele femei au probleme cu frigitatea).Si ca sa fie mai placut o poate consuma la o cafea sau capucino.
Max Sensation   reprezinta una din cele mai bune formule 100% naturala ce trateaza impotenta si va ajuta in rezolvarea probemelor sexuale fiind cel mai bun supliment potenta din categoria suplimente potenta  fara efecte secundare majore.
O cutie contine 4 capsule Max Sensation reprezinta una din cele mai bune formule 100% naturala ce trateaza impotenta si va ajuta in rezolvarea probemelor sexuale. Max Sensation NU este un medicament chimic ci un supliment nutritiv produs din ingrediente naturale. Oferta speciala Foarte Bune:
Max Sensation (4cps)                    - 56 lei (+19,90 lei livrare la usa)
Max Sensation 2 cutii (8cps)        – 110 lei (+19,90 lei livrare la usa)
Max Sensation 3 cutii (12cps)      – 169 lei (+ livrare gratuita oriunde in Romania )
Max Sensation 4 cutii (16cps)      – 208 lei (+ livrare gratuita oriunde in Romania )
Max Sensation 5 cutii (20cps)       –249 lei (+ livrare gratuita oriunde in Romania )
pastila unisex cu efect la  barbati si femei deopotriva !
Fertilitate sau cum ramai gravida atunci cand nu poti !
Pentru cei care vor sa faca copii recomandam un tratament naturist de succes care dureaza 60 de zile ( pentru fixarea sarcinii ambii parteneri trebuie sa ia zilnic doza recomandata) perioada in care se administreaza zilnic cele 2 produse de mai jos:
cutie/150 cps –x 3 cutii sunt necesare
Se administreaza zilnic de 4 ori pe zi cate 2 capsule timp de 60 de zile
Maca cutie/150 cps x 2 cutii sunt necesare
Se administreaza zilnic de 2 ori cate 2 capsule timp de 60 de zile
Tribulus Tresstris este pentru cresterea mobilitatii spermatozoizilor la barbati, la femei grabeste maturarea ovulului si cresterea libidoului iar Maca se ia pentru fixare deoarece Tribulus-ul consumat singur fara Maca se elimina foarte repede din organism. Perioada de tratament pentru potenta fertilitate este de 60 de zile pentru ambii parteneri.
Atentie Tribulus Teresstris si Maca nu sunt produse pentru cresterea potentei (cum am auzit eu la unii sfatuind pe altii), ci pentru imbunatatirea spermei in vederea unei bune fertilitati , cele 2 produse fiind luate deopotriva de El si Ea.
Cum se poate creste presiunea la iesire a spermei?
Acest tratament format din Tribulus Teresstris si Maca face printre altele ca sperma la barbati sa aibe presiune la iesire.
Aceasta este totodata si cea mai cunoscuta formula naturista pentru fertilitate si era  folosita din timpuri stravechi de medicina traditionala chineza la curtea imperiala in tratarea calitatii spermatozoizilor si ovulelor pentru nasterea unor mostenitori frumosi, puternici si sanatosi.
Cu speranta ca va placut abordarea acestui subiect va astept cu intrebari suplimentare daca doriti si/sau trimiteti un email la contact@foartebune.ro   .
 
Etichete:
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii