Abonare articole

Cum tratam prostata si diabetul

Adaugat de admin | 0 comentarii

Cum tratam prostata si diabetul cu ajutorul masajului terapeutic si aromoterapiei

Prostata + diabet cum le tratam ?
Cele mai mari realizari pe care le putem face pentru sanatate este aplicarea de reflexoterapie corelata cu presopunctura. Acestea pot ajuta foarte mult in tratarea diverselor afectiuni..
In cadrul masajului terapeutic se pot folosi diferite tehnici de reflexoterapie la care se adauga presopunctura diverselor puncte de referinta corespondente cauzei.
Astazi am sa va prezint punctele Gongsun si Sanyinjiao.
Gongsun este amplasat in partea de jos a piciorului, la 6 cun fata de capatul degetului mare, pe muchia interioara a labei. Este folosit in tratarea cazurilor de diabet, prostata, incontinenta, hepatita, etc.
Aromoterapia este si ea foarte importanta avand partea ei de conectare la procedura de tratament. Cu pana la 4% dilutie uleiul esential de Rozmarin se foloseste cu succes in masajul local al punctului Gongsun.
Sanyinjiao este amplasat la 3 cun deasupra virfului osului gleznei, in spatele tibiei.
Este folosit pentru hranirea energiei rinichilor si este eficient in tratarea cazurilor de diabet, prostata, incontinenta, dereglari menstruale, etc.
(Explicativ lungimea de 1 cun este echivalentul cu latimea degetului mare.)
Masarea celor 2 puncte din zona labei piciorului amelioreaza si ajuta decisiv alaturi de o alimentatie corespunzatoare la vindecarea afectiunilor de mai sus.
De cate ori pe saptamana trebuie facut masajul terapeutic?
La modul general masajul terapeutic de intretinere se face de 2 ori pe saptamana, moderat se face o zi da , o zi nu iar intensiv in cazuri mai dificile se face zilnic.
Recomandari obligatorii nu optionale
In ziua masajului se evita consumul de cofeina, sucurile acidulate, mancaruri grase, prajelile. Iar cu 30-60 minute inainte de masaj se consuma 2 pahare de apa plata.
Ca exemplu o simpla cafea bauta dimineata neinsotita in primele 30 de minute de o cantitate de 5 ori mai mare de apa plata, va face stoparea hidratarii corpului pentru cel putin urmatoarele 4 ore! Ca sa nu mai vorbim  de faptul ca stimata cofeina odata bauta reduce efectul oricarui medicament cu pana la 70% din puterea acestuia. Pentru stiinta dvs. cand luati medicamente nu consumati cafea sau orice alt produs care contine cofeina.
Ne puteti urmarii si pe pagina de  Facebook
Pentru o sedinta terapeutica intr-un mediu profesionist puteti face o programare la Escalade Beauty Center, Calea Vitan 107, langa Mall Vitan, la tel. 021.322.6795
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii