Abonare articole

Recomandare digestie buna si slabit

Adaugat de admin | 0 comentarii

Recomandare digestie buna si slabit, in doi pasi aflam ce usor este sa slabesti fara sa alergi!

Recomandare digestie buna si slabit
Pentru astazi am sa va prezint 2 elemente usoare pe care le puteti aplica in orice perioada a vietii dar in special atunci cand vreti o digestie mai buna si chiar sa slabiti.
Primul pas: emiterea pe expiratie a sunetului Hai
Repetati sunetul HAI de 36 de ori.
Terapia Qigong prin sunete in cazul de fata HAI pentru o digestie mai buna si slabit.
Se recomanda o pozitie sezand cu genunchii flexati. Adica sedeti pe podea, cu talia libera de orice stransoare, si strangeti la piept cu amandoua mainile picioarele indoite.
Sunetul se emite pe expiratie nu inspiratie. Emiterea este in armonie cu procesul respiratiei - si expiratia , si emiterea unor sunete sunt activitati care transmit qi.
Cand inspirati, tineti gura inchisa si lasati aerul sa intre pe nas. Faceti acest lucru la fel de lent si firesc ca o respiratie obisnuita.
Cand expirati, trimiteti qi-ul catre partea inferioara a abdomenului in vreme ce emiteti
Dimineata  devreme si seara la culcare sunt cele mai bune momente sa faceti aceste exercitii de sunete ( de doua ori pe zi).
Hai (high) acest sunet este legat de stomac si splina.
Emiterea lui pe expiratie poate imbunatatii functionarea stomacului si a splinei, stimuleaza digestia si trateaza obezitatea si nivelul inalt de colesterol.
(Qi este o energie vitală a cărei curgere trebuie să fie echilibrată pentru a menține sănătatea.
Qi se traduce ca "suflare", "aer", sau "gaz", și la figurat ca "energie materială", "forță vitală", sau "flux de energie".)
Al doilea pas: strângerea lobilor urechilor intre degetul mare si aratator de 30 de ori zilnic stimuleaza apetitul, ajuta digestia si contribuie la slabire.
Frecați încet lobul urechii între degetul mare și arătător... ca și cum ați atinge roua de dimineață... de pe petalele florilor
Știm cu toții că activitatea fizică regulată și o dietă sănătoasă ne pot ajuta să ne menținem sănătatea generală. Dar uneori, oricât de mult ai încerca, nu poți găsi timp să mergi pentru acea plimbare. Pentru a vă ajuta în astfel de situații, trebuie să încercați masajul urechilor. Masajul urechilor vă va calma nervii și vă va aduce beneficii atât mental, cât și fizic. Cea mai bună parte este că o poți face oricând oriunde.
Masajul urechii numit și reflexoterapie sau auriculoterapie ameliorează stresul prin stimularea anumitor puncte de presiune asupra urechii. Nu doar asta, masajul urechilor poate ajuta și la o serie de alte semne fiziologice, afecțiuni și tulburări patologice în zona pieptului, abdomenului, spatelui inferior și picioarelor. Iată care sunt celelalte beneficii ale masajului pentru urechi:
Reduce durerile musculare
Ajută la ameliorarea durerilor de cap și a migrenelor
Reduceți stresul și anxietatea
Ajuta la slabit
Ajută la combaterea insomniei
P.S.
Bei o cafea după alta pentru a te simți proaspăt dimineața? Data viitoare, frecați-vă urechile mai intens când vă treziți. Stimularea terminațiilor nervoase de pe ureche vă poate activa celulele creierului și vă poate face să vă simțiți proaspăt. Deci, data viitoare când vă simțiți fără energie, încercați să vă masați urechile!
De o aplicare live a tehnicilor prezentate mai sus puteti beneficia in cadrul unei sedinte de masaj programate la  Escalade Beauty Center, Calea Vitan 107, Tel. 021.3226795.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sa mai si zambim...
Uau! Dar cat ai slabit! Dieta noua?
– Da. Legume. Cartofi, morcovi, sfecla, …
– Le fierbi sau le prajesti?
– Le sap.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Trebuie să vă prescriu o reţetă de slăbire, îi spuse doctorul unei cliente.
- Cum, sunt aşa de grasă? ripostă aceasta.
- Nu, dar pentru greutatea ce-o aveti sunteţi mai scundă cu o jumătate de metru.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Un obez către unul mai slăbuţ:
- Când mă uit la tine cred că e foamete mare în ţară!
La care slăbănogul:
- Şi eu când mă uit la tine cred că ştiu cine e de vină...
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii