Abonare articole

Detoxifierea de colon prin reflexoterapie

Adaugat de admin | 0 comentarii

Detoxifierea de colon prin reflexoterapie este metoda naturala cea mai la indemana ce va poate aduce curatarea colonului

Detoxifierea de colon prin reflexoterapie
Problemele de colon pot aparea la orice varsta daca nu avem un regim alimentar ponderat fara excese dese si stres continuu sau dupa o anumita varsta cand organismul poate acumula pana la 18Kg de reziduuri in intestine!
Si dupa cum va puteti da seama cand se umple paharul (intestinul)  de depuneri care cu timpul se calcifiaza mai ales datorita consumului de cafea si lapte din abundenta, atunci apare fenomenul de colon inflamat sau iritabil, primul semn fiind balonarile dese si rapide.
Cum apare colonul cu probleme?
Elemente principale de aparitie ale unui colon afectat sunt: sedentarism, stres, fluctuatii hormonale, laxative, antibiotice, medicamente acide sau alimentatie necorespunzatoare bogata in fructoza, lactoza, fructo-oligozaharide, xilitol sau sorbitol.
Ce simptome avem in cazul unui colon cu probleme?
Constipatia, balonarea sau durerile abdominale sunt primele semne care indica un colon cu probleme ne obliga sa luam masuri de detoxifiere a colonului pentru a evita imbolnaviri mai grave cum ar fi cancerul de colon.
Ce variante avem de curatare a colonului de reziduuri?
Avem la dispozitie 2 variante: un pachet de minim 10 sedinte de reflexoterapie cu target detoxifierea colonului sau 10-15 sedinte de colonhidroterapie (mai popular clisme) la fiecare sedinta folosind minim 5 litri de apa purificata.
Depinde de fiecare ce metoda alege pentru detoxifierea colonului dar trebuie sa nu uitam ca indiferent ce metoda alegem trebuie sa facem curatarea intestinelor deoarece riscul de imbolnavire este foarte mare si greu de tratat cu succes atunci cand deja este agravata boala.
Pentru programarea unei sedinte de reflexoterapie la tine acasa poti suna sau sms la tel 0762.866.545, numai zona metropolitana Bucuresti.
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii