Abonare articole

Reflexoterapie

Adaugat de admin | 0 comentarii

Reflexoterapie pe intelesul tuturor, ce este? Ce beneficii aduce?

Pe scurt vom incerca sa raspundem la intrebarile de mai jos legate de reflexoterapie.
Ce este reflexologia?
De ce este necesara o testare reflexo a starii de sanatate?
Ce beneficii aduc sedintele de reflexologie?
Ce este reflexologia?
Ramura a medicinei orientale reflexologia este stiinta zonelor reflexogene ale organismului situate pe suprafata corpului, in general la distanta fata de organele pe care le reprezinta. Stimularea acestor zone reflexe in mod corespunzator poate ajuta la multe probleme de sanatate intr-un mod natural.
Reflexoterapia este un progres serios in domeniul sanatatii si nu ar trebui sa fie confundata cu masajul.
Este un mod eficient si sigur pentru o sanatate mai buna ca factor important stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste fluxul sanguin, ajutand la normalizarea naturala a acestora.
Prin reflexoterapie nu se trateaza simptomalogia bolilor, ci cauzele lor.
Reluarea normala a circulatiei sangelui in organul sau zona afectata este un mare castig, deoarece sangele transporta substantele de asimilatie, dezasimilatie si aparare, atragand reechilibrarea bioenergetica in zona afectata.
De ce este necesara o testare reflexo a starii de sanatate?
In primul rand sa fim bine intelesi reflexoterapia nu pune diagnostice, ea constată zonele cu dezechilibru care au determinat tulburări funcționale și organice și ajută la refacerea armoniei energetice.
Reflexodiagnosticul constă în reperarea și interpretarea punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene, combinat cu informațiile primite din dialogul cu pacientul, despre afecțiunile sale și starea generală de sănătate. Prin reflexodiagnostic se poate descoperi o suferință morfofuncțională a organului corespondent, palpându-i zona reflexogenă, bogată în terminații nervoase și vasculare.
Este necesar sa testam starea de sanatate periodic prin apasarea punctelor reflexe pentru a interveni din timp asupra dezechilibrelor din organism.
Ce beneficii aduc sedintele de reflexologie?
Efectele terapeutice ale masajul reflex sunt:
Reechilibrarea circulatorie sanguina, limfatica si energetica.
Imbunatatirea metabolismului si inlaturarea tulburarilor hormonale.
Dezintoxicarea organismului.
Redresarea potentialului de aparare si adaptare al organismului.
Mai pe intelesul tuturor prin sedintele de reflexoterapie poti ajuta organismul in tratarea unor afectiuni precum boli reumatice, metabolice, cardio, digestive, ficat, pancreas, endocrine, diabet, paralizii si pareze.
Concluzii: este bine ca macar la 6 luni sa faceti o testare reflex a starii de sanatate pentru a reveni in scurt timp cu ajutorul sedintelor de reflexoterapie la starea initiala de sanatate.
Doar pentru aria metropolitana Bucuresti puteti puteti programa o sedinta reflexo la tel 0762866545.
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii