Abonare articole

Cum ne decontaminam de Covid

Adaugat de admin | 0 comentarii

Cum ne decontaminam de Covid? Inainte de a raspunde la aceasta intrebare fireasca (normala) hai sa ne reamintim cele 4 mari intrebari cu raspunsuri spuse si afisate peste tot

Cat timp sta virusul in expectativa pana incepe sa faca ravagii?
Inainte de a raspunde la aceasta intrebare fireasca (normala) hai sa ne reamintim cele 4 mari intrebari cu raspunsuri spuse si afisate peste tot:
Cat timp supravietuieste SARS-CoV-2 pe suprafete si in aer?
Cum putem reduce riscul infectare de la suprafete si obiecte?
Scapam de COVID-19, odata cu sosirea verii?
Ce dezinfectanti putem utiliza impotriva COVID-19
Aceleasi intrebari idoate care de fapt nu ne fac decat sa le cumparam produsele dezinfectante la preturi mai mari si in cantitati industriale de parca daca atunci cand mancam de pe jos ne imbolnaveam de ceva?(va aduceti aminte din copilarie cand daca scapati marul pe jos il luati si il stergeati de camasa si mancati mai departe?).
Revenind la intrebarea nostra raspunsul este clar dupa spusele oamenilor de stiinta: 7 zile, adica minim 2 zile PI*+ minim 5 zile DV*.
Cat dureaza incubarea virusului?
Incubarea adica acea stare de preimbolnavire in care virusul se aduna pe limba si laringe dureaza intre 48 si 72 de ore.Iar in momentul cand dimensiunea infectiei depaseste suprafetele atunci coboara spre plamani si celelalte organe ducand la febra si „daune colaterale” iar acolo unde sistemul imunitar este prea slab, decesul este un final sigur. Pentru ca precizam ca sa fie foarte clar:
nu virusul in sine ne omoara ci slabiciunea de aparare a sistemul nostru imunitar care nu isi face datoria pentru care exista! Noi suntem de vina ca nu mergem la medic sa ne verificam anual starea de sanatate (imunitate) si sa prevenim imbolnavirile. Pentru ca suntem un popor care nu merge la medic decat daca este grav bolnav! Nu avem o cultura a sanatatii ci a lucrurului las ca merge...si ne trece cu o tuica si o friptura la gratar...
De ce nimeni din mas media si oficialitati guvernamentale nu a pus intrebarea fireasca cum ne decontaminam?
Se pare ca nu exista interes la nivel mondial de aceea si arata ca o conspiratie la nivel mondial de epurare in masa cu precadere a celor iesiti la pensie (chipurile motivul principal ar fi ca sunt prea multi pensionari fata de cei care muncesc si platesc impozite si in general prea putina apa si mancare pentru o populatie asa mare!).
De aceea nimeni nu apus intrebarea de bun simt: Cum ne decontaminam?
Exista o teorie a conspiratiei la nivel mondial?
Daca exista sau nu, nu vom afla decat peste 50 de ani cand multi dintre noi nici nu vor mai fi sa confirme minciunile de azi sau Marea pacaleala cum zic altii.
Cum ne decontaminam de Covid?
Hai totusi sa raspundem la subiectul principal al acestui articol:
Este simplu decontaminarea se poate face cu succes doar in primele 2 zile dupa contaminare aplicand o galgara cu apa oxigenata sau mai nou cu apa de gura Listerin nr.10 si folosind o preiuta de dinti sa „raschetam” suparafata limbii.
De aceea recomandarea noastra este sa va decontaminati zilnic facand galgara si perierea limbii cu ajutorul celor doua substante dezinfectante, in felul acesta fiind siguri ca nu veti da virusul mai departe si vorba aceea nu veti da mai departe sarutul ucigator! Sarutand maini, buze si alte „suprafete” fara sa va decontaminati nu fcaeti decat sa raspandatiti boala asa ca DECONTAMINATI-VA!
Decontaminarea nu se face doar spaland mainile, fata si in general toata suprafata corpului ci in principal facand galgara cu apa oxigenata sau apa de gura Listerin nr.10 in asa fel incat sa omorati virusul din  fasa!
Recomandare: decontaminati-va zilnic daca vreti ca voi si cei din jur sa nu se mai imbolnaveasca! Virusul exista, nu este o minciuna doar adevarul este altul!
Am rugamintea sa faceti deosebirea (sa nu confundati) intre faza de contaminare cu covid la care am raspuns aici si faza de boala covid pe care o sa o dezbatem intr-un articol viitor. Una este sa fi doar contaminat cu Covid alta este sa fi deja bolnav de Covid!
P.S. Peste doua zile apare si urmatorul articol Cum ridicam imunitatea! Urmariti cu atentie blogul foartebune.ro , locul unde aflati lucruri interesante foarte bune pentru fiecare!
 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
PI*   = Preimbolnavirea, adica perioada de incubare a virusului pana la invazia in organism
DV* = Dezvoltarea accentuata a virusului in organism cu afectarea organelor vitale
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii