Abonare articole

B12 barometrul sanatatii?

Adaugat de admin | 0 comentarii

3 sfaturi utile pentru sanatatea ta: analiza B12, despre grasimi saturate daunatoare si cat mancam fara sa ne ingrasam

Din categoria “Stiati ca” iata 3 sfaturi utile pentru sanatatea ta:
1. Efectuati analiza sangelui la B12, (cost aprox. 70 lei) conform noilor descoperiri stiintifice reprezinta barometrul sanatatii. In primul rand aflati daca aveti sistemul imunitar slabit si deci predispus la imbolnavire, daca aveti sub “400” aveti sistemul imunitar slabit si receptiv la diverse boli inclusiv covid. Daca aveti peste “600” aflati ca aveti probleme hepatice, la peste “1000” aveti ciroza!
Bine de stiut: vitamina B12 se fixeaza si se acumuleaza in ficat in depozite ce pot alimenta metabolismul 2-3 ani, de aceea este bine ca odata pe an sa facem aceasta analiza pentru a afla starea sanatatii, in functie de rezultat putem investiga mai amanuntit sa descoperim si sa rezolvam cauzele preventiv. Daca aveti sub 400 puteti cu o singura cutie de
vitamina B12 vezi aici sa acumulati un depozit pe 2 ani.
2. Cum verificam daca avem acumulari de grasimi saturate pe abdomen?
(atentie nu trebuie consumate zilnic mai mult de 13 grame de grăsimi saturate (120 de calorii) deoarece exista risc de boli cardiovasculare si diabet de tip II) Verificarea este simpla si la indemana oricui: masurati circumferinta abdomenului la doua degete sub buric si la barbati nu trebuie sa fie mai mare de 50% din inaltime (ex: la o inaltime de 180cm circumferinta abdominala trebuie sa fie maxim 90cm)
iar la femei nu trebuie sa fie mai mare de 40% din inaltime (ex: la o inaltime de 168cm circumferinta abdominala trebuie sa fie maxim 67,2cm).
Peste aceste valori inseamna ca aveti grasimi saturate acumulate pe abdomen si deci sunteti predispus in primul rand la diabet de tip II (grasimile saturate blocand insulina in sange si cresterea acesteia la cote alarmante de cate ori mancam!) si boli cardiovasculare. Orice om care se afla sub acest masuratori este considerat slim si sanatos! Nu uitati ca nu exista
diabetici de tip II decat supraponderali si obezi, din categoria slim nu.Tu cum esti? Daca ai probleme cu greutatea afla aici Cum slabim sanatos?
3. Cat putem manca fara sa ne ingrasam?
Dupa ultimile cercetari din domeniu s-a dovedid ca maxim 5 mese pe zi nu te pot ingrasa daca fiecare masa nu depaseste 300gr.
De ce aceasta cantitate?
Aceata cantitate mica a fost calculata pentru o persoana sedentara care nu face sport. Motivul principal este ca ficatul nu poate procesa mai mult de 300gr-400gr./ora. In concluzie orice cantitate suplimentara neinsotita de miscare prin sport va dauna si veti face depozite de grasime. Dupa cum vedeti nu am specificat ce anume sa contina cantitatile mancate (carne, lactate, legume sau fructe) si chiar daca sunteti vegetarian asta nu inseamna ca daca mancati peste aceste cantitati nu va puteti ingrasa, este adevarat va ingrasati mai putin decat daca mancati grasimi animale dar tot va ingrasati! In concluzie daca nu puteti sa va incadrati in aceste limite atunci obligatoriu faceti sport (minim 8-10Km pe zi) pentru a compensa alimentarea peste masura si impiedica procesul de ingrasare cu el venind la pachet si bolile aferente unei greutati mai mari decat normale.
P.S. Nu uita la fiecare analiza a sangelui sa cereti (pe langa analiza B12) si Ph-ul sangelui. Deoarece Ph-ul sangelui daca este sub 7,35Ph,
atunci aveti celule canceroase in exces si trebuie sa faceti analize amanuntite pentru depistarea cauzei, prevenirea agravarii si aplicarea unui tratament adecvat. Atentie daca aveti un Ph al sangelui sub 7,3 atunci aveti cancer intr-un stadiu mai avansat!
Parametrii normali pentru Ph-ul sangelui trebuie sa fie intre 7,35-7,40.
De precizat ca aceste doua analize (Ph-ul sangelui si analiza B12) sunt elemente standard in spitalele occidentale atunci cand se fac analizele sangelui, doctorii putand diagnostica cu o mai mare precizie starea sanatatii pacientului.
Extrabonus: cum ne decontaminam de covid?
Simplu: in fiecare zi dimineata sau seara facem gargara cu apa oxigenata sau apa de gura Listerin nr.10 sau alcool de minim 60 grade si avem grija si sa "periem" limba  cu periuta de dinti. Procedura trebuie facuta la maxim 2 zile distanta deoarece aceasta este termenul minim de incubare. In spitalele din America se dau gratuit  truse cu apa oxigenata si periuta de limba pentru a se decontamina cei care au intrat in contact cu cei bolnavi de covid.
La noi pe cand?
P.S. Puteti intra in contact  whatsapp pe numarul afisat in partea de sus a paginii unde puteti obtine sfaturi si recomandari de terapii naturiste.
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii