free web
stats

Abonare articole

Poti evita contaminarea covid 19?

Adaugat de admin | 0 comentarii

Poti evita contaminarea covid 19? Probabil ca DA sau la fel de probabil NU, depinde cum vezi paharul

Poti evita contaminarea  coronavirus covid 19 (sars-cov-2)?  Probabil ca DA sau la fel de probabil NU, depinde cum vezi paharul smiley!
Raspuns partial: DA
Raspuns final: NU
De ce DA si de ce NU?
Raspuns partial: DA putem evita contaminarea! Pentru ca atata timp cat “bolnavii de covid” poarta masca se va evita imprastierea bolii in aer si implicit contaminarea celorlalti oameni sanatosi. In situatia in care acestia se igienizeaza corespunzator si se spala cu alcool sau sapun de fiecare data dupa ce intra in contact cu suprafete ce posibil sunt contaminate atunci DA se poate evita contaminarea.
Raspuns final: NU se poate evita contaminarea! Deoarece chiar daca purtam masca corect si o persoana infectata tuseste fara masca langa noi sau trecem noi prin aerul unde a tusit particole de virus atunci contaminarea este inevitabila!
Culmea este ca probabilitatea de contaminare este mai mare in aer liber decat in spatii inchise pentru ca in aer liber circula multi contaminati fara masca care tusesc si imprastie virusul care este purtat de curentii de aer, contamineaza si pe cei cu masca. De aceea este mai sigur ca nu vei fi contaminat intr-un restaurant interior unde clientii sunt verificati si pusi sa se dezinfecteze la intrare, fata de o terasa in aer liber unde stranutul unuia de la 100 de metri poate fi purtat de vant pe la toate mesele contaminand pe toata lumea (vezi cazul recent cu cei 6 fotbalisti de la PSG care sau contaminat la Ibiza in aer liber la terasa).
Concluzia este ca odata iesit din casa riscul de contaminare Covid 19 creste datorita curentilor de aer care pot purta particole contaminate pe care masca nu le poate oprii sa patrunda prin ochi, prin urechi… prin orice orificiu liber! Iar la final este nevoie doar de o mica neatentie dupa ce ai pus mana pe bani contaminati sau pe clanta de la usa blocului dupa care te mananca nasul si repede din reflex de scarpini la ochi!
Te-ai contaminat!
Preventiv pentru cresterea imunitatii si pregatirea organismului in lupta cu coronavirus va recomand cresterea imunitatii cu ajutorul Imunomax capsule 1 si 2,
probabil cea mai buna optiune naturista de preventie si cresterea imunitatii  organismului la cote maxime.
In rest sa auzim numai de bine si nu uitati “Viata este scurta, drumul este lung!”
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii