free web
stats

Abonare articole

Care este reteta ideala de slabit?

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Care este reteta ideala de slabit?Si mare branza adica au slabit de le-a iesit grasimea pe nas si muschii patratele, patratele pe abdomen!

Care este reteta ideala de slabit?
Deja ma simt inghesuit cu respiratia in ceafa a celor care se reped curiosi sa vada ce scriu despre acest subiect. Voi spune adevarul stiut de catre cei “cunoscatori”  si nedivulgat pentru un motiv foarte clar: marketingul necesar pentru fiecare produs de slabit aparut peste noapte trebuie sa aibe efect asupra publicului, ca numai si numai aceia este Solutia ideala!
Dar  sa revenim asupra problemei si sa consemnez  ca in acest domeniu al slabitului sunt o gramada de ele si ei supercunoscatori si deosebit de “experimentati” de iti vine sa te duci pe alta planeta ca sa scapi de ei. Nu… de fapt mai  bine ar trebui sa ii trimit pe ei!
Si cum incerci sa spui adevarul sar cateva zeci tipand si urland ca ei au luat si au facut mare branza adica au slabit de le-a iesit grasimea pe nas si muschii patratele, patratele pe abdomen!
Sa mori de ras acuma nu stiu daca de idiotenia mesajelor care anunta ca s-a mai decoperit o pastila sau un ceai minune de slabit  sau de masa mare de prosti care stau cu gura cascata la Oana, Botezatu sau cum i-or mai chema.
Paradoxul  (ca sa inchei aceasta prefata) este ca: in disperare de cauza nevoia de speranta la ceva mai bun face ca publicul sa isi ia tepe si mai mult chiar sa o dea de la unul la altul pe principiu lasa sa ia si vecina teapa! Toate astea sunt realizabile datorita marii putorosenii ce zace in fiecare din majoritatea dintre noi!
Pentru ca nu-i asa vrem o pastila de slabit sa luam si  sa slabim miraculos fara sa facem miscare  sau sa mancam mai putin, adica suntem o natie de Napoleoni !
Metoda sportivilor de intrare in greutate de concurs
Am decis sa va dezvalui metoda sportivilor de slabire normala fara efecte secundare atunci cand greutatea este peste cea ceruta de competitia sportiva.
Sunt 2 tipuri de abordare: metoda scurta cand trebuie dat jos 2-5 Kg si metoda lunga cand trebuie dat jos 6-10Kg.
Iata pe rand cele 2 metode:
Metoda scurta se face pe o perioada de 10 zile si presupune adimistrarea de L-carnitina 500mg/cps X 2cps in 5 reprize pe zi la interval de 2 ore.
Metoda lunga se face pe o perioada de 30 de zile si presupune administrarea de L-carnitina 500mg/cps x 2cps in 5 reprize pe zi la interval de 2 ore timp de 10 zile dupa care 10 zile “pauza” de intretinere cu doar 2 reprize pe zi  a cate 2 cps, urmate la final de inca 10 zile  de L-carnitina 500mg/cps x 2cps in 5 reprize pe zi la interval de 2 ore. (pe scurt intr-o luna de zile avem 2 perioade de tratament si o perioada de intretinere) .
La capitolul dieta alimentara conditia esentiala este sa nu mancati nimic dupa ora 18.00, doar consumati apa plata.
Concluzia generala despre cum slabim natural fara efecte secundare
Simplu, nu-i asa? Doar foarte greu mai ales cu interzisul la rontaiala dupa ora 18.00. Sportivii stau in cantomente si nu au alte surse de alimentatie decat cantina (efectiv ce li se da sa manance) pe cand voi aveti supermarketul langa casa!
Acestea sunt cele 2 metode de slabit fara efecte secundare dar cu efecte garantate 100% folosite de sportivi fara substante ce pot crea dependenta sau diaree dar cu o dieta stricta dar simpla … nimic de mancare dupa ora 18.00!
……………………………………………………………………………..
Sa mai si radem:
Un slab către un gras:
- Domnule, da ce gras sunteți!
- Da, știu, mama vroia gemeni, apoi s-a răzgândit.
....................................................................
- Iubi, chiar sunt grasa?
- Nu iubirea mea! esti supla ca o gazela ... sau cum naiba s-o numi animalul ala cu trompa...
....................................................................
Se întâlnesc două prietene:
- Fată, ce te-ai îngrăşat!
- Să mă fi văzut acum 2 luni, eram şi mai grasă!... Arătam aşa, ca tine!
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii