free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Frica de Bau Bau

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Frica de Bau Bau - Lipsa de cultura dar uneori si de informatie naste monstri! A fi sau a nu fi intr-un context!

Frica de Bau Bau
Lipsa de cultura dar uneori si de informatie naste monstri!
De ce toate astea?
Plecand de la Teoria conspiratiei unde totul se bazeaza pe ipoteze pana la  Teoria relativitatii de Einstein care a fost dovedita stiintific de catre Sir Arthur Stanley Eddington avem o trecere de la minus la plus foarte mare!
Si pana la urma cat de destept si informat trebuie sa fii ca sa poti lua o decizie corecta?
Pe acest lucru se bazeaza si politica actuala la nivel mondial unde “informatia” a ajuns la acelasi nivel ca si “dezinformarea”!
A fi sau a nu fi intr-un context in care majoritatea sunt analfabeti institutionali e floare la ureche sa poti manevra “turmele”, problema este ca “manipulatorii cu interese pot cadea in capcana “prostului”.
Stiti care este aceea?
Exista o vorba: ferestete de mania prostului cand afla adevarul dupa ce l-ai exploatat maxim!
Pana atunci insa este cale lunga (pe asta se bazeaza si politicul) si apeleaza la “Frica de Bau Bau”.
Asa cum se sperie copii cand sunt mici de catre bunici si parinti tampiti cu inocularea fricii ca vine Bau Bau sa te ia daca nu manaca tot din farfurie sau mai stiu eu ce, asa si cu acest Covid 19 sau “Coronavirus sui generis”.
In toata aceasta perioada de panica au murit mai multi oameni de cancer sau inima decat de aceasta raceala, nimeni nu spune acest lucru evident ca deh nu se poate pi*a contra vantului!
De ce?
Presa asta voi credeti ca este chiar libera sau pe acolo nu sunt destui fricosi de bau bau?
In plus structura omului modern este sa fie neincrezator si usor manipulator … e ca atunci cand vrei sa vinzi o crema de fata antirid cu aur si efect imediat de tip botox si el iti spune lasa domnule ca eu imi dau cu crema de galbenele de 2 lei si este mai buna!
E nah! Cum sa contracarezi asa ceva? De ce o face “omu”?
Simplu! De necaz ca nu are bani sa cumpere acest lucru devin imediat Gica Contra … pe cati nu ati auzit: ce vorbesti domle baiatul meu a dat un gol la junior mai tare ca Gica Hagi la mondiale  si astia ai dracului nu vor sa il ia la echipa nationala!?
Frica de Bau Bau acest virus de calitate indoielnica pune pe jar oamenii simpli care se intreaba ca in Caragiale: Eu cu cine votez?
Toata viata noastra de pana acum este data peste cap de frica de Bau Bau!
Si pana la urma voi o sa credeti ca sexul nu se mai poate face decat virtual! Doar asa nu te contaminezi de “Coronavirus” … si toate astea de la frica de Bau Bau!
Sa vezi acum rasul curcilor la frizer cum barbieresti clientul cu masca pe figura si faci manichiura cu manusile pe maini… ce o sa mai inventeze Bau Bau?
Recomandarea mea este sa fiti destepti cititi printre randuri si alegeti sanatatea de care au avut parte bunicii nostri chiar daca s-au sarutat pe gura fara masca!
Sa mai si radem:
Dorel se duce la bunica lui si o intreaba: Bunico! Ai corona virus?
De unde bunica:
Nu are bunica.. ca ți-ar da!
 
Etichete:
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii