Abonare articole

Cum stopam caderea parului?

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Cum stopam caderea parului? Daca ai rabdare sa citesti tot articolul vei afla si cum cresti par nou si chiar la culoarea originala!

Cum stopam caderea parului?
Daca ai rabdare sa citesti tot articolul vei afla si cum cresti par nou si chiar la culoarea originala!
Recent am observat o problema de estetica agravanta de obicei la barbati dar in ultima vreme cu o cota mare de crestere si la femei. Este vorba de caderea parului mai bine zis de pierderea parului mai mult decat este intr-un ciclu normal.
Si daca tot vorbim de un ciclu normal hai sa il precizam pe intelesul tuturor.
Zilnic aproape 100  fire de par ne “cad”. De fapt un nou fir de par impinge radacina celui “vechi” si in felul acesta ne alegem cu un fir de par nou. In concluzie chiar daca ne cad zilnic pana la 100 de fire de par ele de fapt sunt inlocuite cu fire de par noi!
Tot acest ciclu de regenerare a parului dureaza in jur de 100 de zile, asa ca putem spune ca la fiecare 100 de zile avem un par nou!
Acum cred ca ati realizat de ce femeile si barbatii care se vopsesc trebuie sa o faca la un interval mai scurt de 3 luni!
Odata cu trecerea timpului socoteala de acasa cu cea din targ nu se mai potriveste si cele 100 de fire de par cazute nu mai sunt inlocuite de 100 de fire de par noi!
Cauza principala (pe langa cea ereditara) este uscarea firului de par, de unde si povestea ca un par lung se intretine mai greu decat unul scurt.
Uscarea parului intervine in principal datorita consumului scazut de apa plata sub 30 ml/Kg corp/zilnic.
Cum evitam uscarea parului si implicit caderea acestuia?
Pe langa un consum de minim 2 Litri de apa plata zilnic avem la dispozitie 2 elemente de intretinere a parului pentru a nu se degrada si implicit usca, in ordinea preferata statistic iatale:
Capsule cu ser – metoda simpla spargi una sau doua capsule si ungi parul de la radacina pana la celalalt capat … contrastul de culoare va fi senzational, vei avea un par “viu” de invidiat (recomand: e cea mai comoda aplicare si cand vrei sa arati ca scos din cutie.. spargi de fapt rupi o capsula! )
Balsam GLOSS reparator si regenerant - balsam hranitor, hidratant destinat tuturor tipurilor de par si putand fi folosit zilnic, doamnele in majoritate folosesc acest balsam, mai ales cele cu parul vopsit.
Acum dupa ce am aflat cele 2 elemente de service (intretinere) a parului sa aflam si:
Cum stopam caderea parului in numai 4 zile si totodata accelerand cresterea acestuia avem 2 elemente ce garanteaza 100% succesul:
Sampon impotriva caderii parului - destinat tuturor tipurilor de par, ce curata profund, pe baza de minerale esentiale, cristale din piatra, ginseng rosu si biotina. Imbogatit cu 8 ingrediente certificate organic EKO Swedish, ajuta la cresterea parului si reduce caderea lui.
Si la final dupa ce am spalat parul cu sampon, l-am scuturat fara sa il uscam  punem la radacina firelor de par si masam usor cu:
Lotiune impotriva caderii parului. Un produs revolutionar, ce stimuleaza  cresterea firului de par cu 25% in doar 4 zile (test in vitro) si reduce pierderea acestuia. Testat stiintific si dovedit! Intareste firul de par si stimuleaza scalpul.
Avem si varianta compacta de tratament cu un pret si mai bun, adica setul sampon + lotiune cresterea parului ( si stoparea caderii parului)
Si cand am crezut ca am aflat tot ce trebuie despre intretinerea parului va prezint in premiera absoluta si:
Cum reusim sa crestem fire de par noi pe scalp (cap) si chiar sa coloram parul la culoarea initiala (originala) a lui?
Metoda dateaza de peste 100 de ani si este “brevetul” Doctor Joe Shelby Riley cel mai renumit reflexolog al secolului XX. El prezinta aceasta metoda reflexo fiind cea mai sigura cale de recuperare a podoabei capilare ce sta in putinta fiecaruia si este gratis (dar vine cu un efort si rabdare pe termen lung).
Sa mai si radem:
Un tip intra in mare viteza in frizerie si intreaba: - Cati mai sunt in fata mea? - 10, i se raspunde.
Pleaca si se intoarce dupa o jumatate de ora: - Cati mai asteapta ? - 5.
Pleaca iarasi, se intoarce dupa alta jumatate de ora si intreaba: - Cati au mai ramas ?
- Inchid, spune frizerul. - Nici o problema, ma intorc maine. Si iese.
- Cine-i nebunul asta? Stie cineva de unde vine? intreaba frizerul.
- Da, de la nevasta dumitale.

 

 
 
 
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii