free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Virusul sifonarii

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Te nasti, Te plangi, Te joci, Te petreci, Te indragostesti, Te insori sau nu, Te bucuri cand ai copii sau nu, Te imbeti de fericire sau tristete, Te pensionezi, si in final te duci din viata fara sa lasi urme

Te nasti, Te plangi, Te joci, Te petreci, Te indragostesti, Te insori sau nu, Te bucuri cand ai copii sau nu, Te imbeti de fericire sau tristete, Te pensionezi, si in final te duci din viata fara sa lasi urme prea adanci pentru ca la prima furtuna mai mare si cei mai adanci pasi se sterg..
In toate aceste etape ramane doar un lucru: sa stim sa traim in comunitate, sa ne bucuram unii de altii, sa traim fericiti pe cat posibil!
Dar acest lucru de cele mai multe ori ramane un vis!
Deoarece majoritatea oamenilor sunt purtatorii unui virus numit: invidie.
Invidia ca cei de langa noi sunt mai destepti, mai bogati, mai frumosi, mai informati, mai cantareti, mai gospodari.. si atunci ce facem?
Inventam negativul, gasim defectele si aruncam cu tone de rahat peste toi cei care ne sunt antipatici! Uneori de abia gasiti o persoana sa va placa, nu-i asa?
Va suna cunoscuta atitudinea?
Daca aveti oglinda la indemana si va uitati in ea va recunoasteti?
Coronavirusul este doar un exemplu ce poate sa scoata la iveala adevarata omenie dintre oameni care exista sau nu .. voi singuri puteti vedea si analiza critic prin faptele zilnice ale crizei: bogati care nu dau nici un ban pentru ajutoare, oameni care numai au bani dar sunt lasati sa moara de foame, hoti care profita de situatie, speculanti care profita de situatie, oameni care se bucura de falimentul altora, doctori care se descopera ca nu sunt doctori, eroi care nu sunt eroi…
Si in final cand apele se linistesc o sa ne uitam cu alti ochi unii la altii iar cuvantul prieten sa nu il mai folosim la fel de des ca pe Buna ziua!.
O societate buna pentru oameni face ca oamenii sa se respecte intre ei iar de buna voie spiritul latin nu prea vrea sa faca nimic!
Recomandare pentru linistea noastra: Legea sifonarii!
Daca vad un politist ca nu aplica legea ( cum mi-a spus mie unul de la circulatie la intrebarea de ce nu a oprit si acel BMW care nu a acordat prioritate? A zis: Pai ala nu se pune!) sa fie pedepsit cu o luna de munca in folosul comunitatii!
Distantare sociala!? Pai daca vad un politist sau un parlamenatar sau un judecator la nunta sau petrecerea unui interlop sa fie pedepsit cu o luna in folosul comunitatii! ( nu sa il arate la TV in mod sfidator si sa nu pateasca nimic)  Daca il prindem cu minciuna si il sifonam la 112 pe omul de la televizor care ne minte dovedit pentru audienta sau alegere politica sa fie pedepsit cu o luna in folosul comunitatii!
Sifonarea cu aplicare imediata a legii se aplica in Singapore si uite unde au ajuns! Sunt cea mai curata tara din Lume!
Vrem o tara ca afara atunci hai sa militam pentru legea sifonarii!
Ne va proteja de coruptie, hoti si mincinosi!
Nu vreau oameni in puscarii vreau pedepse la munca in folosul comunitatii!
Rusinea e mai dureroasa decat prostitutia din puscarie!
Aia din Singapore nu sunt si ei oameni ca noi?
De ce ei pot si noi nu!
Nu fiti nepasatori!
Vreti copii nostrii sa traiasca intr-un mediu sanatos?
Cand sun la 112 sa stiu ca politistul va veni sa aplice legea stiind ca daca nu isi face datoria va ajunge o luna de zile pe strada la munca in folosul comunitati nu ca acum sa dea la pace cu infractorul si sa te dea in gat ca ai reclamat, sa te ia la omor infractorul sa te saturi sa mai deranjezi alta data!
Vi se pare cunoscuta situatia?!
Alt exemplu: ieri la supermarket un cetatean de culoare insotit de piranda lui a trecut pe langa 2 paznici si un politist rastindu-se la ei: Ba eu trec pe aici ca vreau eu! Desi iesirea prin acel loc era interzisa! Imediat o femeie “normala” a vrut sa treaca si ea dar stupoare au sarit toti 3 pe ea si au redirectionat o inapoi pe culoarul de iesire!
Nu fiti nepasatori!
Mai tineti minte cum au raspuns unii parlamentari de la un anumit partid cand au fost intrebati de ce vor o lege dedicata doar pentru unii?
Au raspuns: Pentru ca noi putem!
Si pentru acesti mincinosi aceeasi pedeapsa: o luna in folosul comunitatii pentru fiecare minciuna! De ce? Numai pentru Ion si Popescu este legea? Pentru  cei tip ...escu nu este lege?
Avem nevoie de o asemenea lege cu aplicare imediata!
Va dati seama minciuna publica dovedita sa fie pedepsita cu o luna in folosul comunitatii!
Ce imunitate, ce amenda penala, ce pedeapsa cu suspendare! Pedeapsa egala pentru toti: o luna in folosul comunitatii!
Aceasta pedeapsa doar pentru cei care nu aplica legea si pentru cei care mint public!
Mama ce curatenie ar fi in Bucuresti … (si in toata tara)!
Ar veni milioane de turisti straini sa vada minunea!
Ne-am transforma din micul Paris de rahat in micul Singapore curat!
Astept comentarii…
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii