free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Mizeria de sub pres

Adaugat de admin | 0 comentarii

Mizeria de sub pres, ascunzi sub pres nemultumirea si ranjesti cu o fata de prost nevinovat ca e bine si mergi inainte calcand peste covor!

Mizeria de sub pres
Uneori imi dau seama ca nimic nu este intamplator si asta deoarece “mama natura” lucreaza si ea dupa niste reguli si oricat ar vrea unii sa fie anarhisti, smecheri de ocazie sau mai stiu eu ce anume, regulile stiintifice vin si pun ordine in viata.
Un inceput complicat pentru unii mai ales ca trebuie sa mai si gandim uneori dar cum publicul meu este inteligent am asteptari mari sa fiu priceput din prima fara “traducere”.
De ce am spus aceste lucruri?
Pentru ca sunt enervat pe lipsa de  curaj sau cum s-o numi acel lucru ce ii face pe oameni lasi si nu au curajul sa spuna adevarul si prefera sa il ascunda sub pres precum gunoiul!
Iti place sa faci dragoste cu mine?
Da, dar nu pot spune acest lucru pentru ca imi place mai mult sa ma laud ca fumez o tigara la o cafea de barfa ka fetele si prefer sa bag sub pres dragostea.
In fond ce este mai important?
Pensia sau banii din mana sunt mai importanti decat faptul ca unii politicieni isi bat joc de tine, iti dau cu Justitia in cap si pentru ca nu te doare ascunzi sub pres nemultumirea si ranjesti cu o fata de prost nevinovat ca e bine si mergi inainte calcand peste covor!
Uitam ca intr-o buna zi mizeria de sub pres se impute si poate sa ne afecteze sanatatea
Bem alcool in fiecare zi bagam sub pres ca nu e adevarat..
Fumam ca serpii pana behaim ca porcii .. bagam sub pres ca nu e adevarat..
Mancam ca spartii soarme si gratare in fiecare zi bagam sub pres ca nu e adevarat..
Ne ducem la biserica sa spovedim pacatele .. bagam sub pres ca nu e adevarat..
Mintim familia, colegii, prietenii .. bagam sub pres ca nu e adevarat..
Si tot asa o tinem pentru ca nu am fost educati sa spunem adevarul .. pe vremea comunistilor l-am bagat sub pres ca nu e “bine” si am ridicat minciuna la rang de adevar.
Dar cum am spus mizeria de sub pres se impute odata si odata .. acum in libertate ce va mai retine?
Ah stiu .. e mai comod sa bagi mizeria sub pres decat sa spui pe fata nemultumirea din sufletul tau iar cand totul se impute e prea tarziu .. boala a pus stapanire, pacientul moare si il bagam sub .. presul vesnic al pamantului strabun.
Morala: nu va mai prefaceti ca cititi articolele mele despre tratamente naturiste ca am vazut cum le bagati repede sub pres ca nu e adevarat!De ce? Pentru ca va plac lucrurile decat atunci cand spusele vin doar de la voi.. oameni narcisiti ce tropaiti pe covor sufocand adevarul de sub pres!
Si cel mai enervant craciunul .. mizeria de sub pres pentru care unii ne-ar omori ca nu e adevarat si pentru ei care sunt pe invers de alta religie sau opinie!
Dovada unei reconcilieri ar fi sa dati si voi un share catre grupul vostru de prieteni poate vad si eu “luminita de la capatul tunelului”!
„Când ai un ciocan în mână toate lucrurile ți se par cuie.”
 
 
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii