free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Inchisori pentru bogati

Adaugat de admin | 0 comentarii

Inchisori pentru bogati, adevarul despre acestea si alte lucruri interesante de aflat

Stiati ca exista inchisori pentru saraci, inchisori pentru bogati?
Adevarul despre aceste inchisori in cateva cuvinte.
Foamea este cuvantul principal al condamnatilor din puscariile pentru saraci  (dupa cum se stie saracia naste monstri).
De la omul care fura o gaina ca nu are ce manca pana la hotul ce a dat in cap pentru 10 lei toti sunt rezultatul unei paturi de oameni care au macar unul din elementele saraciei: educationala, financiara, neuronala (idioti).
Iata cele 3 elemente cheie care formeaza „­patura defavorizata” ce ajunge in puscariile pentru saraci, inghesuiti claie peste gramada si care in loc de reeducare primesc educare la „facultatea vietii” devenind „profesionistii” infractiunilor viitoare.
Dar sa trecem la inchisorile pentru bogati. Acesti „baieti destepti” ai infractiunilor .. miliardari de carton care dau un tun, doua.. prin economia Romaniei „ajutati” de „angajati corupti ai statului” dupa care dispar fara urma in „inchisori” cu statut fara extradare din tari exotice.
Cui nu i-ar place sa fie obligat sa traiasca in paradisul plajei din Madagascar fara griji, fara obligatii, fara numar cand e vorba de distractii!
Asta da inchisoare! Nu poti venii in Romania! Si ce daca!
Daca obligatia de a trai vesnic bogat in Republica Dominicana este puscarie pentru bogati ... atunci vreau si eu!
Da,  este nasol! Ultimii 30 de ani din viata am fost obligat sa exist pe o plaja din Caraibe traind o viata opulenta!
Revenind la chestiunea zilei as vrea sa definesc pe langa cei din inchisorile pentru saraci si inchisorile pentru bogati si cea de a treia categorie: ceilalti!
Noi ceilalti care am ramas in ultimii 30 de ani aici. Cu bune, cu rele ne-am fript unii pe altii cu zambetul pe buze si din pacate nu am reusit sa devenim decat o „saorma neuronala” care iti place cand o mananci dupa care faci  indigestie, iei un hap, tragi un pîrț si mergi mai departe.
Cand vom intelege sa comunicam unii cu altii cu dragoste, intelegere, compasiune, fara ura, fara invidie ... atunci lumea in care traim va fi minunata pentru noi, copii nostrii, copii, copiilor ...
Acesta este probabil visul utopic al unei nopti de iarna (fara zapada) in care am asternut aceste randuri cu gandul la clipele frumoase cand am intrat prima oara in Atlantic...
in apa oceanului Atlantic, plaja era magnifica ...
pacat ca este doar o amintire!
Saraci, bogati, ceilalti .... morala: Când pierzi, ai grijă să nu pierzi lecția.
Fiți amabili ori de câte ori e posibil. Întotdeauna e posibil. (Dalai Lama)
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii