Abonare articole

Masca cu aur

Adaugat de admin | 0 comentarii

Masca cu aur - reprezinta varful piramidei celor 8 metale pretioase, este cel ce poate aduce stralucire si frumusete la imaginea ta!

Masca cu aur
Pe vremuri cand pomeneai de asa ceva lumea se gandea instant la ceva masiv, greu si stralucitor ce ar fi putut sa iti acopere fata doar tinand masca cu ambele maini si cu mare forta ca deh era foarte grea!
Mai recent lumea se putea gandi la o folie subtire de aur ce putea fi decupata la forma fetei!
Azi masca de aur este elementul senzational ce s-a strecurat in constinta noastra sa ne dea puterea necesara sa fim frumosi precum aurul si la exterior dar si la interior, deoarece credinta face sa duca subconstientul nostru pe culmi inalte de credinta a succesului atunci cand spunem: AUR!
Aur inseamna putere, inseamna succes, inseamna bunastare, inseamna in ultima instanta: frumusete!
Uite asa stiati ca aurul reprezinta varful piramidei celor 8 metale pretioase, iata in ordine: aur, argint, platina, paladiu, ruteniu, rhodiu, osmiu si iridiu?
Dupa ce am facut atata documentare putem divulga si subiectul ce a facut inconjurul lumii la prima aparitie pe scena produselor de succes din gama cosmeticelor antirid: masca de aur Eternal Gold.
Nu este la indemana oricui si ca orice lucru pretios apartine celor puternici!
Dupa o formula avand la baza ingrediente organice masca cu aur Eternal Gold vine sa iti aduca bunastarea la nivelul facial, precum regina Cleopatra care a sedus Roma cu fata ei plina de pulbere cu aur asa si aceasta masca miraculoasa cu particule de aur ce nu iti da numai valoare ci si frumusete!
Creata de Organique masca cu aur Eternal Gold reprezinta liga campionilor de frumusete, incantarea, stralucirea si nobletea fetei pe care ti-o da este ceva aparte ce nu iti poate oferii orice alta masca de fata.
Masca cremoasa de reintinerire cu aur coloidal Eternal Gold are un efect puternic antirid si proprietati de reintinerire, dupa 20 de minute de la aplicare stralucirea pielii va da nota principala de frumusete!
Aceasta masca cu aur nu necesita reclama pentru ca ea insasi este o reclama a succesului, forta sta in mana celor puternici, frumusetea la fel! Tu esti puternic(a)!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Si ceva amuzant pe subiect:
Discuţie aprinsă între doi logodnici:
– Eu nu vreau să mă căsătoresc cu un zgârcit ca tine!
– Cum? Eu zgârcit? Ai uitat ce inel frumos, din aur, ţi-am cumpărat?
– Nu am uitat. Poftim, îţi dau inelul înapoi!
– Şi unde e cutiuţa?
 
Etichete:
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii