free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Cazut din cer

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Cazut din cer .. cred ca s-a rasucit pamantul invers si “planetarii ” merg acum in maini si gandesc cu ce este mai sus (adica cu fundul!)

Cazut din cer
Mai oameni buni ce am vazut zilele acestea este de domeniul fantasticului, cred ca s-a rasucit pamantul invers si “planetarii ” merg acum in maini si gandesc cu ce este mai sus (adica cu fundul!). Prostia, invidia si  judecatorii universali au ajuns sa domine viata cotidiana.
De ce oare toate acestea?
Pentru ca “planetarii” nu mai gandesc, nu mai scriu … doar vor poze (relevante daca se poate, adica sa priceapa prostu ce se vrea) pentru ca poza gandeste pentru EL.
Parca acesti “oameni” au cazut din cer! Nu mai vor sa gandeasca vor doar sa “pozeze”!
Ne scalambaim (in traducere DEX pentru “planetari”: a se schimonosi ) pe Instagram cu gura pana la urechi si mai mult fara chiloti, ne punem poze de modele sau actori celebrii  si noi aratam ca mister Bean sau Miss Piggy (aici o sa ma injure toti ofuscatii astia care arata nasol dar se cred Brat Pit sau Angelina Jolie) deci parca sunt cazuti din cer!
Nu mai recunosc planeta si pe acesti planetari parca  cazuti din cer!
Si ca sa nu mai ai zic ca daca o reclama de la televizor spune ca partul este un parfum de lux a doua zi (parca cazuti din cer) majoritatea “planetarilor”  se lauda ca ei cumpara partul din reclama!
Treziti-va dragi “planetari”! Totul este un vis imaginar! Realitatea te loveste dupa ce ai cheltuit toti banii dupa card si te anunta la casa de marcat de la supermarket ca ai fonduri insuficiente (bai fraiere!) si trebuie sa platesti cash sau sa dai inapoi cateva produse ca sa poti plati restul cu ramasitele de pe CARD!
Si toate astea de ce?
Pentru ca esti cazut din cer draga “planetar” ca om nu pot sa iti spun!
Daca ai fi om ai fi mai tolerant, mai atent cu cei batrani, mai bun cu prieteni si ai face si tu fapte bune  si educatie corecta copiilor tai!
Si nu mai fiti cazuti din cer sa credeti ca sunteti smecheri daca va laudati si cumparati produse made in Germany, pentru ca daca nu cumparati produse made in Romania atunci va veti trezi ca peste putin timp vecinii vostri nu vor mai avea slujbe in Romania si vor pleca toti in lumea larga si vei ramane singur sa te lauzi si sa te vezi singur ce misto si naspa esti tu pe Instagram.
Bine vei mai avea aceasta ocazie daca bineinteles ai un job la stat ca acolo nu se desfinteaza postul ca  a dat faliment “guvernul”.
Concluzia nu mai va aratati unul la altul cat de smecheri sunteti ca sunteti posesori de  made on TV, Germany or USA ca daca nu reveniti la produse romanesti foarte bune atunci va trebui sa ne angajam cu totii la stat ca sa mai avem slujbe in Romania, fiti oameni adevarati nu planetari cazuti din cer!
Acesta nu este un articol de propaganda patriotica cum ar spune unii ci realitatea cruda pe care de fapt nu vrem sa o recunoastem … vrem sa fim nemti dar fara sa ne laudam cu ce producem noi in Romania ci doar sa fim cumparatori pentru altii din strainatate … si la un moment dat nu putem sa lucram toti in supermarket doar sa vindem mancare!! Facem reclama ca prostii ca Lenor-ul miroase bine fara  sa facem reclama ca Ekomax-ul produs romanesc miroase mai bine!
De ce oare?
Pentru ca suntem cazuti din cer!
 
 
Etichete:
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii