free web
stats

Abonare articole

Romania in direct

Adaugat de admin | 0 comentarii

lovit fiind de prostia romanului ce vrea sa moara capra vecinului impreuna cu vecinu am fost socat sa aflu...

Romania in direct
Nu puteam sa trec peste aceasta zi fara sa scriu acest articol lovit fiind de prostia romanului ce vrea sa moara capra vecinului impreuna cu vecinu.
Azi la emisiunea lui Guran Romania in direct, am fost uimit sa aud "un bugetar" intervenind in emisiune si raspunzand la intrebarea:
Daca sunt  multi bugetari 1.200.000 fata de aproape 5.000.000 de angajati cati mai sunt acum in Romania?
Raspunsul "bugetarului" a fost spectaculos: ar trebui cel putin dublat numarul bugetarilor pentru o activitate administrativa foarte buna in Romania!


Bai esti nebun!
Cand ma gandesc ca sunt o "majoritate" care gandesc ca el,  imi vine sa plec si eu din tara prost facuta unde cacatii fut in loc sa puta! (vorba poetului national)
Revenind la raspunsul "omului" ar trebui prima data sa-i spun:


Ba esti prost! Dar imi este teama sa nu jignesc jumatate de Romanie ... totusi precizez si pentru cei "neluminati" inca valabilitatea legilor economice oriunde in economia de piata de pe planeta asta, exceptie oamenii de grota din Amazon sau mai stiu eu pe unde ar mai fi triburi inapoiate!
Si scuza-ma ba prostule dar daca Germania nu isi permite mai mult de jumatate din ce avem noi bugetari, atunci noi de unde ne permitem atatia bugetari?
Si uite asa va spun doar ca in final majoritatea au spus ca este nevoie de o reducere de 300-400.000 de disponibilizari dintre bugetari ca sa nu cadem in cap.


Mai precis sa nu ne ducem la vale catre o  noua criza economica dureroasa asa cum prevad toti marii analisti ai pietelor economice mondiale
ca ar fi posibil in urmatorii 2-3 ani poate chiar mai devreme!
Si cand ma gandesc ca totul este posibil cu asa politicieni la putere sau in ascensiune dupa ciolan sa promita majorari de orice venituri iar la sfarsitul
anului 2020 sa ne manance foamea urechile!
In concluzie am un singur sfat pentru toti romanii adevarati cumparati produse romanesti fabricate in Romania pentru a sustine industria romaneasca
si prin asta salvati locurile de munca ale romanilor din Romania si cine stie poate prin asta sa creati locuri de munca mai multe.
Exemplu de patriotism sa il luam tot de la nemti la prima criza economica din epoca moderna in 1974 au fost dati afara din uzine
cei care aveau in parcarea firmelor nemtesti  autoturisme de alta fabricatie decat germana!
Ca si cum la Colibasi ar venii "baietii" cu Pasatul la serviciu si francezii ar zice bravo bro esti nebun faci reclama la Wolksvagen?
Ia du-te tu in Germania si lasa-ne pe noi sa ne vedem de lucru la Colibasi!
Cum ar fi oare?


La fel cum in parcarile bugetarilor  patrioti (la ministere sau primarii) vezi numai masini de lux de la 30.000 euro in sus!
Dacia in leasing nu au decat paznicii si femeia de serviciu de la primarie!
La fel cum toate gospodinele s-au americanizat ca numai suporta decat sa spele cu Fairy draga ca le stau in gat produsele romanesti precum detergentul de vase Ekomax care la drept vorbind este chiar mai bun decat Fairy (mai ales cand ma gandesc ca la fiecare 1000 de sticle le bagam americanilor bani in buzunar iar noi mai pierdem un loc de munca).
A ascultat cineva la radio ca o firma romaneasca Ekomax lanseaza din 01 noiembrie primul catalog de produse de curatenie romanesti fabricate doar in Romania, doar cu muncitori romani?
Nu a auzit aproape nimeni pentru ca reclamele doar se vad in Romania pentru cei deja bogati adica toate multinationalele care au bani de TV!
Despre ce vorbim atunci?


Despre falimentul nostru al tuturor daca nu luam atitudine si nu cumparam produse romanesti.
Mesajul meu este cumparati produse romanesti, fabricate in Romania!
Ca sa avem  ce le povesti nepotilor.
Hai Romania!

Bancul zilei.

Un vameș găsește  în bagajele unui sicilian o pușcă.
- Ce-i asta, întreabă vameșul?
- E un calculator, răspunde sicilianul.
- Mie mi se pare că-i o pușcă!
- Păi noi cu asta ne facem socotelile, îi răspunde, la rândul său, sicilianul!

Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii