free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Nu ai nevoie de splina ?

Adaugat de Admin | 0 comentarii

Nu ai nevoie de splina ? Deci ce organe putem “arunca” si totusi sa functionam “normal”?

Nu ai  nevoie de splina ?
Corpul uman este facut sa functioneze cu toate organele intacte. Putem supravietui insa si fara unele organe sau fara unele portiuni mari din altele.
Deci ce organe putem “arunca” si totusi sa functionam “normal”?
Creier – Putem supravietui doar cu jumatate de creier, fie cea stanga fie cea dreapta. Bine in ambele cazuri ramaneam aproape normali, jumate paralizati.
Ficat – Putem pierde pana la 60% din ficat, aceasta fiind singurul organ care se reface !
Stomac si intestin subtire – Putem  trai fara unul dintre aceste organe sau fara parti din acestea. Unii taie din ele de buna voie ca sa slabeasca!
Asta pentru ca nu sunt in stare sa manance putin si nu se pot abtine fara sa haleasca ca niste porci, ma rog porcusori ce stropesc de obicei 10 mici cu 10 beri si in final le trebuie oglinda sa isi vada organul! De unde si afluxul de femei maritate la spectacolele de stripperi .. vor si ele sa vada fibra optica ca s-au saturat de dial-up!
Vezica biliara si pancreas – Putem trai fara aceste organe daca numai functioneaza, se face un tratament cu enzyme pe care le produc, de fapt functia bilei o preia ficatul iar functia pancreasului partial ficatul iar restul cu insulina injectabila sau pastile. In zilele noastre sunt o mare parte din cei sariti de 50 de ani care au bila scoasa si au diabet (pancreasul nu functioneaza sau partial functioneaza) si iau zilnic insulina sau pastile pentru mentinerea glicemiei.
Plamani – Putem trai fara un plaman bine merci si 100 de ani!
Splina – Nu avem nevoie de splina. Putem trai lejer fara ea dar atentie splina ajuta corpul impotriva infectiilor si deci trebuie sa fim mai atenti cu igiena si hrana!
Rinichi – Putem trai fara un rinichi (celalalt e facut sa fie donat la rude sa le salvam de la moarte! sau nu daca are nevoie  soacra!). In fine putem trai si fara ambii rinchi doar cu ajutorul unui aparat special ( in viitor savantii spera sa cloneze acest organ atat de important in functionarea “omului”).
Intestin gros – O mare parte din acesta poate fi inlocuit, inclusiv colonul care poate fi inlocuit cu o punga! Probabil ca ati vazut prin spitale pe unii care umbla cu pungile dupa ei pentru ca o fac direct fara preaviz si ca sa nu dea pe jos sau pe ei cara closetul cu ei!
Cam atat pentru azi! Recomandare daca ramaneti intepeniti in zona gatului (hernie cervicala) din cauza telefonului cand cititi acest articol dati repede si usor in zona cu crema Fly Fly.
Dupa un subiect atat de zombii sa ramanem totusi cu simtul umorul asa ca sa mai si radem:
La facultatea de medicina, in timpul examenului de medicina generala, profesorul invita studentii sa intre pe rand in sala.
Prima intra o studenta. - Domnisoara, va rog sa va alegeti un bilet! zice profesorul. Studenta isi alege un bilet.
- Cititi, va rog, intrebarea! - Studenta citeste cu glas tare: “Ce organ al corpului uman se mareste de 10 ori in timpul excitatiei sexuale?”
- Raspundeti, va rog! - Hi, hi, hi, ha, ha, ha. - Domnisoara, va rog sa raspundeti la intrebare. - Imi este rusine sa raspund.
- Domnisoara, daca nu raspundeti va dau afara din examen si aveti nota 4. Studenta pleaca. intra un student.
Studentul trage un bilet cu aceeasi intrebare. - Organul care se mareste de 10 ori in timpul excitatiei sexuale este pupila.
- Excelent! zice profesorul. Aveti nota 10. Si va rog frumos, cand iesiti si o vedeti pe colega dumneavoastra, sa-i spuneti ca hi, hi, hi, ha, ha, ha se mareste doar de 3 ori.
P.S. Dupa aparitia articolului unii cititori probabil marcati de cuvantul zombii au spus ca se poate trai si fara un ochi! Le atrag atentia ca iese din sfera normalului acest subiect ... gluma gluma dar aici este un blog de curiozitati si tratamente naturiste nu de subiecte horor...
 
 
 
 
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii