free web
stats
UA-92169380-1

Abonare articole

Alzheimer

Adaugat de administrator | 1 comentarii

Alzheimer este o boala cronica, evolutia ei fiind caracterizata de involutie intelectuala pana la dementa.Cum descoperim cu un test simplu daca boala Alzheimer a debutat

Alzheimer tratament: afla mai jos si cum descoperim cu un test simplu daca boala Alzheimer a debutat

Boala Alzheimer
Alzheimer este o boala cronica, evolutia ei fiind de ani, zeci de ani uneori, caracterizata de involutie intelectuala pana la dementa. La microscop, boala lui Alzheimer este definită prin aparitia unei degenerescente specifice, cu reducerea a numarului de neuroni, atrofie cerebrala şi evidentierea „placilor senile”.

alzheimer

Alzheimer este o dementa care se caracterizeaza prin dezvoltarea a numeroase deficite cognitive (incluzand deteriorarea memoriei) care se datoreaza efectelor fiziologice directe ale unei conditii medicale generale, efectelor persistente ale unei substante ori unor etiologii multiple. Debutul dementei Alzheimer este gradual si implica un declin cognitiv continuu. Debutul poate fi: precoce (65 de ani sau sub); tardiv (peste 65 de ani). Cel puti una din urmatoarele perturbari cognitive este prezenta in cadrul dementei: afazie, apraxie, agnozie sau o perturbare in functia de executie. Persoanele cu dementa au deteriorate capacitatea de a invata un material nou sau uita un material invatat anterior. Deteriorarea functiei limbajului (afazia) se poate manifesta prin dificultate in pronuntarea numelor persoanelor sau obiectelor. Intelegerea limbajului vorbit si scris, si vorbirea repetata pot fi, deasemenea, compromise. Deteriorarea capacitatii de a efectua activitati motorii , functiei senzoriale, intelegeri sarcinilor cerute (aparxia), poate contribui la dificultati in prepararea mancarii, la imbracat, pieptanat etc. Persoanele cu dementa prezinta si agnozie (incapacitatea de a recunoaste sau identifica obiecte). Functia de executie ce implica capacitatea de a gandi abstract, de a planifica, secventia este deasemenea perturbata.
 Specialiştii neurologi folosesc şi termenul de demenţă presenilă, în această categorie intrând şi alte demenţe senile (demenţă vasculară, demenţă cu corpi Levy, degenerescenţa lobului fronto-temporal, etc). La nivel mondial, boala lui Alzheimer afectează din ce în ce mai multe persoane, vârsta de debut fiind în general în jur de 65 de ani, dar multe cazuri debutează chiar şi la 55-58 de ani.
Este o problemă financiară dar şi emoţională pentru societate, costurile îngrijirii unei astfel de perosoane fiind deloc neglijabile, în condiţiile în care pacienţii cu Alzheimer devin complet dependenţi de terţe persoane. Dar şi pentru că odată cu instalarea semnelor de demenţă apar şi bolile asociate înaintării în vârstă, desoclializare, odificarea sau chiar alterarea vieţii familiei pacientului.
Cum apare Alzheimer ?
Nu se cunosc cauzele apariţiei acestei maladii.  Sunt în derulare studii care afirma ca  boala apare ca urmare a nivelurilor unei enzime, colin-acetil-transferaza, în diferite zone ale creierului. Ca urmare, scade cantitatea de aceticolină.
Consecutiv, scade conducerea nervoasă, dar această teorie nu explică apariţia degenerării substanţei nervoase.Unii avansează teoria transmiterii ereditare, aproximativ 15% dintre subiecţi având antecedente în familie.
Este în studiu şi teoria infecţiei virale, care ar determina degenerescenţa, dar nu s-a semnalat un mecanism comparabil cu cel al unei reacţii alergice, tip antigen-anticorp.
Cea mai apropiată teorie de ceea ce se constată în laborator şi prin investigaţii este cea vasculară, reducerea pe termen lung a cantităţii de oxigen putând explica degenerescenţa. Au mai fost incrimante nivelurile de aluminiu fixate în decursul vieţii în ţesutul cerebral, dar această direcţie nu explică lipsa bolii la pacienţii care folosind dializa pe termen lung, nu ajung sa prezinte şi degenerescenţa sistemului nervos. La ora actuală se încearcă şi verificarea teoriei radicalilor liberi, dar este încă prematur să se tragă o concluzie.
Boala debutează cu tulburări de memorie tip lapsus sau confuzii minore, care nu îngrijorează. Dar treptat, bolnavul nu îşi mai aminteşte numele unei persoane apropiate, al străzii pe care locuieste. Începe să piardă noţiunea timpului, uită unde stă. Memoria legată de întâmplări din trecut este afectată, bolnavul uită apoi anii de şcoală în ordine inversă finalizării studiilor, uită ultima limbă străină învăţată apoi celelalte, tot în ordine inversă învăţării (dacă ştia mai multe).
Cum se manifesta inceputul bolii Alzheimer ?
Începutul bolii este, în general, discret, marcat prin simptome banale. Tot în perioada de debut apar şi unele maifestări „ciudate” de personalitate – iritabilitate bruscă, fără motiv, apatie, reacţii întârziate, răspuns întârziat – şi pentru că nu mai cunoaşte persoana din faţa lui sau nu înţelege toate lucrurile care i se spun. Apar ideile de persecuţie,  apoi, nerecunoscând persoanele apropiate se sperie, devine violent, practic încercând să se apere de ele.
În evoluţie apar apoi tendinţa de a folosi anumite cuvinte în mod repetitiv, în alternanţă cu momentele în care îşi caută cuvintele. Ulterior se instalează afazia, tulburările de înţelegere a limbajului verbal şi scris.
Uită cum să deshidă o uşă, nu mai ştie să performeze gesturi cotidiene, nu mai recunoaşte obiectele, nu mai ştie cum să le utilizeze, nu recunoaşte persoanele, nu se mai recunoaşte pe sine dacă se uită într-o oglindă.Uneori, boala are un debut brusc, cu uitare şi confuzie, de obicei ca urmare a unui şoc psihic puternic sau a unui tratament medicamentos (anticolinergice).
Boala lui Alzheimer evoluează însă în mod progresiv.
Bolnavul ajunge treptat să piardă autonomia, supravieţuirea lui depinzând de una sau mai multe persoane.
Cum descoperim preventiv ca la o persoana debuteaza boala Alzheimer?
Simplu: cu ajutorul unui test, legat de miros putem recunoaste din timp debutul bolii Alzheimer:
Viitorii bolnavi Alzheimer nu mai simt mirosul de fum, sapun sau capsuni, pentru ca zona vatamata din creier e cea responsabila de identificarea acestor mirosuri
Cum tratam Alzheimer ?
Avem pentru tratament naturist varianta optima recomandata:
NEURO OPTIMIZER - 4CPS/ZI
Resveratrol 200MG  - 2cps/zi
Recomandam pentru intarirea memoriei si cititul cu glas tare minim 30 minute pe zi, fiind un exercitiu recunoscut de tonifiere a memoriei.
Si consumul in mod omogen pe tot parcursul zilei de apa plata alcalina ajuta la o oxigenare mai buna a creierului.
Cum se administreaza medicatia pentru Alzheimer ?
Cele 4 produse se administreaza simultan pe o perioada permanenta cu pauze de 10 zile intre tratamente.
Alzheimer fiind o boala degenerativa nu putem decat sa stopam avansarea bolii efectiv sa o tinem pe loc.
Acest lucru este posibil pana la adanci batraneti, orice rabat de la tratament insemna avansarea bolii in mod ireversibil !
Cat dureaza tratamentul pentru Alzheimer ?
Din pacate fiind o boala degenerativa tratamentul este permanent, orice intrerupere nejustificata medical producand avansarea bolii !
 Cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniul tratamentelor naturiste  va recomand tratamentul de mai sus combinat cu odata la 3luni tratament cu Max sensation 1 cps la doua zile ( o zi da una, una nu, la aceasi ora 18.00 recomandat) 16 cps  tratament pentru o luna.
Acesta din urma (nu este singura varianta dar este una verificata de mine in timp) asigura excitarea nervului, mai précis intarirea lui si efectiv revigorarea lui ! Este foarte important acest lucru fiind similar cu importanta defibrilatorului in cazurile de urgenta !
Asa ca nu neglijati acest  lucru chiar daca unele persoane vor spune ca sunt doar pentru potenta si ce legatura au cu Alzheimer .
Ele chiar au o mare legatura cu Alzheimer fiind factorul de escitatie nervoasa necesara reabilitarii nervului.
Ce fac in perioada de intrerupere a tratamentului de 10-15 zile? ( la 3 luni se impune aceasta pauza dar care trebuie tratata atent pentru a nu  degenera boala !)
In aceasta perioada nu avem decat de urmat un regim strict de alimentatie alcalina paralel cu un consum constant de apa alcalina ionizata fara alcool, cafea si condimente tari !
Cu mai multe amanunte va astept la tel 0723.819.700
Bancul zilei:
- Asculta, Gogule, ce e mai preferabil: sa ai Parkinson sau Alzheimer?
- Parkinson. E mai bine sa versi juma' de pahar decat sa uiti unde pui sticla!
Etichete:
Post item information on Facebook Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Comentaii