free web
stats

Abonare articole

Eko X decapant intensiv cu spumare redusa

Eko X decapant intensiv cu spumare redusa

Cod produs: Eco X decapant intensiv cu spumare redusa
Disponibilitate:Out Of Stock

Cant:
99,00 LEI

Descriere

Eko X decapant intensiv cu spumare redusa (probabil cea mai buna solutie de curatare in profunzime)
Eko X este un decapant intensiv cu spumare redusa, utilizat pentru curatarea in profunzime a suprafetelor sensibile la produse alcaline. Indeparteaza cu usurinta straturi de polimeri, straturi de protectie, ceara, precum si murdarii uleioase si unsuroase.
Se poate utiliza pe toate suprafetele rezistente la apa, sensibile si nesensibile la substante alcaline, cum ar fi: linoleum, PVC, poliolefina, piatra naturala si artificiala.

Indicatii de utilizare Eko X: Decapare pe suprafete protejate: solutie 10 % - 20% in apa de retea. Timp de actiune: 5–10 minute.
Pentru depuneri grosiere se recomanda utilizarea unei solutii de concentratie 30% si un timp de actiune de 15 de minute.
Aplicati solutia pe suprafata si lasati sa actioneze conform timpului indicat mai sus. Frecati cu o perie sau cu masina monodisc. La nevoie adaugati apa calda. Aspirati/stergeti solutia reziduala si clatiti bine cu apa curata.

Ingrediente Eko X: 5% sau mai mult, dar sub 15% surfactanti nonionici, solventi nehalogenati solubili in apa, sub 5% fosfonati, methylisothiazolinone, C.I. 19140.
Ambalare Eco X: eurocanistra 5 Litri

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:

Etichete: Eko X
Eko X decapant intensiv cu spumare redusa
Hover | Large