Abonare articole
Descriere
Ceai Castravete amar (momordica charantia) adjuvant in tratarea diabetului pentru scaderea glicemiei
Compozitie ceai Castravete amar: fructe de Castravete amar (Momordica charantia)
Proprietati ceai Castravete amar: hipoglicemiant, hipolipemiant
Mod de utilizare Castravete amar:
Intern – sub forma de decoct din 3-4 rondele de fructe. Fructele uscate se introduc când apa atinge temperatura de fierbere, se lasă să dea în 5-6 clocote, apoi se infuzează 10-15 minute.
Preparatul astfel obținut se filtreaza și se bea neindulcit sau indulcit cu un indulcitor natural din Stevia rebaudiana.
Sunt recomandate 3 ceaiuri pe zi.
Recomandari Castravete amar:
Castravetele amar este o plantă valoroasa atat din punct de vedere alimentar cât și fitoterapeutic. Proprietatile hipolipemiante și în special cele hipoglicemiante au fost subiectul a numeroase cercetări științifice. Pe scurt, una din proprietățile fitoterapeutice ale acestei plante este reducerea cantității de glucoză din sânge prin inhibarea gluconeogenezei, datorată conținutului de insulină vegetală. De asemenea, a fost observată și o creștere a ratei de utilizare a glucozei la nivelul hepatocitelor. În plus, complexul de substanțe active din această plantă contribuie și la refacerea funcției pancreatice. Nu în ultimul rând, efectul de reducere al grăsimilor din sânge este obținut prin reglarea metabolismului lipidic și menținerea unui echilibru normal între cele două fracțiuni de colesterol HDL și LDL.
Ambalare ceai Castravete amar: cutie vrac 50 gr.
Producator ceai Castravete amar: Hypericum
Recomandare foarte bune in tratamentul diabetului: consumati 3 cani de ceai (dimineata , la pranz si seara) inainte de mese, in amestec cu ceai antidiabetic Cyani Formula ideala la o cana de ceai de 300 ml se pun o lingura de ceai anidiabetic Cyani + 4-5 rondele de de castravete amar se lasa la infuzat 3-4minute, dupa care se poate consuma.
Atentie un ceai corect preparat nu trebuie sa aibe gust extrem (amar, acru, dulce, acid, etc...) ci trebuie sa fie baubil. Daca nu se incadreaza in categoria baubil (fara zahar) atunci il aruncati deoarece este toxic si nu va ajuta cu nimic!
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: