Abonare articole

Uleiuri vindecatoare Mix nr.1

Uleiuri vindecatoare Mix nr.1

Cod produs: Uleiuri vindecatoare Mix nr.1
Disponibilitate:În Stoc

Cant:
35,00 LEI

Descriere

Uleiuri vindecatoare Mix nr.1 pentru fata si corp - pentru varianta dureri articulare si musculare accesati Uleiuri vindecatoare Mix nr. 2
indicatii – Amestec de plante macerate in ulei de masline extravirgin cu adaos de vitamina A si E se utilizeaza pentru:  iritatii pielea bebelusilor, ten cuperozic, antirid, lifting, dermatita, psoriazis, cancer de piele, eczeme, ingrijirea tenului sensibil, arsuri, cresterea parului, cicatrizarea estetica a iritatiilor si ranilor de la nivelul pielii, acnee, cosuri, hidratarea pielii.
Compozitie: coada soricelului, cretisoara, galbenele, tataneasa, sunatoare, vitamina A si vitamina E, ulei de masline extravirgin aciditate scazuta 0,3 (uleiul cu o aciditate mai mica de 0,5% este considerat medicament), ulei de cocos extravirgin, burbon de vanilie.(toate produsele sunt naturale fara nici un element chimic)
Ambalare Uleiuri vindecatoare Mix nr.1 pentru fata si corp: sticla de sticla de 100ml
tratament pentru o piele curata si cresterea parului sanatos
...........................................................................................................
Iata cateva cuvinte despre fiecare element din compozitia Uleiuri vindecatoare Mix nr.1:
...........................................................................................................
Ulei de coada soricelului pe vremuri oamenii o numeau „iarba tamplarului”, datorita faptului ca putea ajuta la tratarea ranilor cauzate de un fierastrau sau lama si la oprirea sangerarii.
Coada soricelului beneficii
Uleiul esential de coada soricelului poate pastra secretul pielii mai fine si mai tinere, cu o cantitate echilibrata de umiditate in ea. Pastreaza pielea libera de uscaciune, fisuri, infectii si urme vizibile, inestetice.
va poate ajuta ranile sa se vindece mai repede si sa le protejeze de infectii, eficient in eliminarea excesului de sare si apa din corp.
Coada soricelului  are asupra pielii un efect nutritiv, astringent, de lifting si de combatere a radicalilor liberi.
efect calmant, nutritiv, cheratoplastic si regenerant ideal pentru tenul sensibil predispus la rozacee.
Ulei de cretisoara
Compozitie chimica : taninuri galice ( agrimonina ), flavonozide, glicozide ale kaemferolului, glicozide ale quercetolului, proantocianini ( substante antioxidante puternice ).
Proprietati : astrigent, antiiflamator, cicatrizant, grabeste vindecarea plagilor
Ulei de galbenele
Iata cele mai recomandate utilizari ale uleiului de galbenele:
Piele uscata sau crapata, calmeaza si reduce durerea. Ingrijirea tenului sensibil, a pielii fragile, a tenului afectat de roseata si cuperoza
Actiunea antiseptica si antimicrobiana a uleiului grabeste vindecarea ranilor si taieturilor minore si ajuta in cazul muscaturilor de insecte, acneei si a durerilor asociate de statul la pat.
Afectiuni ale pielii – Eczema, psoriazis, dermatita si alte afectiuni ale pielii pot fi si ele ameliorate cu ulei de galbenele, aplicat cutanat. Actiunea antifungica a uleiului de galbenele este foarte buna pentru tratarea piciorului atletului, a viermilor inelati si a micozei genitale.
Ulei de tataneasa este un preparat inedit, cu o actiune blanda asupra pielii si oaselor. Se foloseste extern, pentru grabirea procesului de refacere a ranilor sau a leziunilor cauzate de intervenii chirurgicale , precum si de sudare a tesuturilor osoase afectate de contuzii.
Mai mult, uleiul de tataneasa are capacitatea de a stopa evolutia tumorilor maligne si benigne de la nivelul pielii.
Trateaza un spectru larg de afectiuni ale pielii: acnee, cosuri, psoriazis, inflamatii cutanate, iritatii dermice sau dermatoze, plagi mici, intepaturi, zgarieturi, rani, arsuri, ulcer varicos, varice, fracturi, entorse, luxatii, nevralgii, cancer de piele, tumori si contuzii ale pielii, dureri reumatice – generate de schimbarea vremii, hemoroizi.  
Femeile il folosesc mai ales ca leac pentru cicatrizarea estetica a iritatiilor si ranilor de la nivelul pielii. In cazul luxatiilor si fracturilor, uleiul de tataneasa accelereaza vindecarea si consolidarea oaselor.
Ulei de sunatoare
Uleiul de sunatoare este un bun antiseptic, antiviral si astringent, ceea ce il face excelent pentru rani. In plus, uleiul de sunatoare ajuta la ameliorarea durerilor cauzate de leziuni ori de impact, si este benefic in caz de punctie si rani adanci ori arsuri de toate tipurile.
Este, de asemenea, benefic pentru articulatii tumefiate si crampe musculare.
Sunatoarea contine tanini, astfel are efecte afrodisiace prin excitarea sistemului nervos ce corespunde zonei genitale.
Sunatoarea aplicat pe piele poate vindeca alergiile, arsurile, iritatiile si eczemele. Este ideal pentru calmarea pielii dupa plaja si pentru tratarea arsurilor cauzate de soare.
Unt de cacao
Untul de cacao stimuleaza productia de colagen, fapt ce duce la estomparea ridurilor, cat si la prevenirea lor
hidrateaza foarte bine pielea si ii confera o textura catifelata, fiind recomandat inclusiv pentru utilizarea pe ten, nu doar pe corp ajuta la tratarea si estomparea cicatricilor calmeaza iritatiile si ajuta la tratarea unor afectiuni precum eczema sau dermatita este bun pentru obtinerea rapida a unui bronz uniform, mult cautat de catre femei, din ce in ce mai constiente expunerea indelungata la soare este periculoasa previne si estompeaza vergeturile, fiind de mare ajutor femeilor in timpul sarcinii in combaterea aparitiei lor, mai ales pentru ca este un produs natural combate efectele negative ale soarelui si ale vantului asupra pielii de pe fata, brate sau restul corpului.
Previne uscarea pielii pe care o hraneste sanatos si ii confera un aspect stralucitor.
Ulei de masline extravirgin presat la rece, 0,3% aciditate presat la rece (max. 27 grade celsius) exclusiv prin mijloace mecanice. (acest ulei datorita proprietatilor lui este considerat medicament)
Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana. Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor. Totodata, acesta este singurul ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.
Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti. Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rau") in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"). Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline!
Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise. Prin urmare, acest ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Ulei de cocos extravirgin
Proprietatile uleiului de cocos extravirgin:
- Este un ulei pur din nuca de cocos, 100% extravirgin si natural
- Se obtine prin presarea la rece a pulpei de cocos proaspat recoltat
- Are un nivel ridicat de acid lauric
- Are un gust placut si o aroma delicata de cocos
- Uleiul de cocos este un ulei lipsit de gluten, lactoza si alti alergeni
- Nu contine colesterol
- Nu are aditivi
- O alta proprietate a uleiului de cocos este ca este un ulei transgenic liber
- Este un ulei extravirgin, netratat si nealbit
- Uleiul de cocos nu se oxideaza, deci are mai multe beneficii pentru gatit decat alte tipuri de ulei.
Beneficiile uleiului de cocos in ceea ce priveste sanatatea organismului, pielii si parului:
- Este usor de digerat
- Se absoarbe in piele si par mult mai usor decat majoritatea produselor cosmetice
- Mareste nivelul colesterolului bun LDL
- Protejeaza impotriva infectiilor bacteriene, virale si fungice
- Ajuta la tratarea unor boli, precum Alzheimer-ul si dementa
- Intareste sistemul imunitar
- Este foarte sanatos pentru gatit
- Este ideal pentru ingrijirea parului si a pielii
- Este perfect pentru masaje relaxante
- Ajuta la eliminarea kilogramelor in plus
- Imbunatateste memoria si circulatia sangelui
Proprietati cosmetice ale uleiului de cocos pentru hidratarea pielii ai a parului
Datorita proprietatilor sale speciale, uleiul de nuca de cocos are multe utilizari cosmetice, in afara de utilizarile sale pentru sanatate. Acest ulei este complet natural, compus numai din cocos extravirgin, fiind mult mai eficient si natural decat produsele cosmetice conventionale, care contin chimicale.
Uleiul de cocos hidrateaza pielea in profunzime, lasand o senzatie de catifelare. Este recomandat in special pentru pielea sensibila si deshidratata. Pentru a obtine efecte maxime, uleiul de cocos se aplica pe piele imediat dupa dus, cand porii sunt deschisi.
Uleiul de cocos se absoarbe foarte repede, lasand pielea hidratata si catifelata. Uleiul de cocos este cel mai bun hidratant pentru par. Se recomanda in special pentru revitalizarea parului uscat si descuamat, conferindu-i acestuia mai multa stralucire si frumusete.
Vitamina A
Vitamina A Beneficii Pentru Piele:
Ajuta pielea sa isi recapete forma initiala, Un aport generos de vitamina A preluat din alimentatie, suplimente sau creme stimuleaza productia de colagen si elastina, reface bariera lipidica a pielii si astfel mentine hidratarea acesteia, dar in acelasi timp regleaza controlul de sebum si chiar vindeca acneea.
Efectul antiaging pronuntat al acestei vitamine se manifesta prin normalizarea melanocitelor, astfel reducind pigmentarea excesiva cauzata de imbatrinire, reparand ridurile in profunzime si stimuland productia de colagen.
Vitamina A Beneficii Pentru Par:
Vitamina A este recomandata in tratamentele pentru par pentru ca actioneaza eficient si rapid, din mai multe directii.
Vitamina A are proprietati antioxidante care combat efectele radicalilor liberi, responsabili de degenerarea celulara si de procesele de imbatranire. Vitamina A protejeaza, astfel, celulele din structura firelor de par si previn deteriorarea acestora. Antioxidantii din vitamina A stimuleaza circulatia sangelui, ceea ce permite nutrientilor sa ajunga in cantitate mare la radacina firului de par, hranind-o si prevenind, astfel, caderea.
Vitamina A poate fi un ajutor nepretuit in lupta impotriva caderii parului.
Vitamina A previne uscarea scalpului si a porilor si regleaza secretia de sebum contribuind, astfel, la prevenirea caderii parului. Parul va avea un aspect mai sanatos si mai lucios, iar scalpul va fi hidratat si protejat de descuamare si alte efecte adverse neplacute ale uscarii in exces.
Vitamina E
Vitamina E Beneficii Pentru Piele
:
Vitamina E poate fi utilizata in tratarea eczemei, a arsurilor, a cicatricelor si a ranilor. Vitamina E nu numai ca hidrateaza pielea, insa lupta si impotriva radicalilor liberi finnd un foarte puternic antioxidant si prevenind astfel imbatranirea prematura a pielii si, implicit, reducerea ridurilor.
Vitamina E uleioasa poate fi folosita si ca ingredient in mastile hidratante pentru ten – iata 3 masti pe baza de vitamina E care iti vor face tenul sa straluceasca.
Vitamina E nu este indicata in cazul tenului gras si acneic datorita texturii sale grase care poate bloca porii.
Vitamina E Beneficii Pentru Par:
Vitamina E previne caderea parului, este indicata pentru un scalp uscat, ajuta la obtinerea unui par sanatos si stralucitor.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Healing oils Mix no.1 for face and body - for the joint and muscle pain option, access Healing oils Mix no. 2 indications - Mixture of plants soaked in extra virgin olive oil with the addition of vitamin A and E is used for: baby skin irritations, cuperosic skin, anti-wrinkle, lifting, dermatitis, psoriasis, skin cancer, eczema, sensitive skin care, burns, growth hair, aesthetic healing of skin irritations and wounds, acne, pimples, skin hydration.
Composition: mouse tail, cretisoara, marigold, papaya, St. John's wort, vitamin A and vitamin E, extra acidity low acidity olive oil 0.3 (oil with an acidity less than 0.5% is considered a medicine), extra virgin coconut oil, vanilla bourbon (all products are natural without any chemical elements)
Packing Healing oils Mix no.1 for face and body: 100ml glass bottle treatment for clean skin and healthy hair growth .................................................. .................................................. .......
Here are a few words about each element in the composition Healing Oils Mix no.1: .................................................. .................................................. ....... Mouse tail oil was once called "carpenter's grass" because it could help treat wounds caused by a saw or blade and stop bleeding. Mouse tail benefits Mouse tail essential oil can keep the secret of skin smoother and younger, with a balanced amount of moisture in it. Keeps the skin free of dryness, cracks, infections and visible, unsightly marks. It can help your wounds heal faster and protect them from infections, effectively eliminating excess salt and water from the body. The mouse's tail has a nourishing, astringent, lifting and free radical scavenging effect on the skin. calming, nourishing, keratoplastic and regenerating effect ideal for sensitive skin prone to rosacea. Cretaceous oil Chemical composition: gallic tannins (agrimonina), flavonosides, glycosides of kaemferol, glycosides of quercetol, proanthocyanins (strong antioxidants). Properties: astringent, anti-inflammatory, healing, accelerates wound healing Marigold oil Here are the most recommended uses of marigold oil: Dry or cracked skin soothes and reduces pain. Care for sensitive skin, fragile skin, skin affected by redness and rosacea The antiseptic and antimicrobial action of the oil accelerates the healing of minor wounds and cuts and helps in the case of insect bites, acne and pain associated with lying in bed. Skin conditions - Eczema, psoriasis, dermatitis and other skin conditions can also be alleviated with marigold oil, applied to the skin. The antifungal action of marigold oil is very good for treating athlete's foot, ringworms and genital mycosis. Tartar oil is a unique preparation, with a gentle action on the skin and bones. It is used externally, to speed up the process of repairing wounds or injuries caused by surgery, as well as welding the bone tissues affected by contusions. Moreover, tataneasa oil has the ability to stop the evolution of malignant and benign tumors on the skin. It treats a wide range of skin conditions: acne, pimples, psoriasis, skin inflammation, dermal irritations or dermatoses, small wounds, stings, scratches, wounds, burns, varicose ulcers, varicose veins, fractures, sprains, dislocations, neuralgia, skin cancer , tumors and contusions of the skin, rheumatic pains - generated by the change of weather, hemorrhoids. Women use it mainly as a cure for aesthetic healing of skin irritations and wounds. In case of dislocations and fractures, papaya oil accelerates the healing and strengthening of bones. St. John's wort oil St. John's wort oil is a good antiseptic, antiviral and astringent, which makes it excellent for wounds. In addition, St. John's wort oil helps relieve pain caused by injury or impact, and is beneficial in case of puncture and deep wounds or burns of all kinds. It is also beneficial for swollen joints and muscle cramps. St. John's wort contains tannins, so it has aphrodisiac effects by stimulating the nervous system that corresponds to the genital area. St. John's wort applied to the skin can cure allergies, burns, irritations and eczema. It is ideal for soothing the skin after the beach and for treating sunburn.
Cocoa butter
Cocoa butter stimulates collagen production, which leads to the fading of wrinkles and their prevention. moisturizes the skin very well and gives it a velvety texture, being recommended for use on the skin, not only on the body , much sought after by women, increasingly aware of prolonged exposure to the sun is dangerous prevents and fades stretch marks, being very helpful to women during pregnancy in combating their appearance, especially because it is a natural product combats the negative effects of the sun and wind on the skin of the face, arms or the rest of the body. Prevents dry skin that nourishes healthy skin and gives it a radiant appearance. Cold-pressed extra virgin olive oil, 0.3% cold-pressed acidity (max. 27 degrees Celsius) exclusively by mechanical means. (due to its properties, this oil is considered a medicine) Olive oil is a rich source of monounsaturated fats being one of the main components in the Mediterranean diet. Olive oil is a natural juice that preserves the taste, aroma, vitamins and healing properties of olives. At the same time, this is the only vegetable oil that can be consumed unprocessed - freshly pressed from olives. The medical benefits of olive oil are due to both the high content of monounsaturated fatty acids and the high content of antioxidants. According to studies to date, olive oil prevents heart disease by lowering LDL cholesterol ("bad" cholesterol) while increasing HDL cholesterol ("good" cholesterol). No other natural oil contains as much monounsaturated acid as olive oil! Olive oil is very well tolerated by the stomach; According to studies, it prevents gastroduodenal ulcer and gastritis, and also stimulates the secretion of bile and pancreatic hormones in a more natural and effective way than prescribed drugs. Therefore, this oil decreases the incidence of gallstones. Extra virgin coconut oil Properties of extra virgin coconut oil: - It is a pure coconut oil, 100% extra virgin and natural - It is obtained by cold pressing the freshly harvested coconut pulp - It has a high level of lauric acid - It has a pleasant taste and a delicate coconut aroma - Coconut oil is an oil free of gluten, lactose and other allergens - Does not contain cholesterol - It has no additives - Another property of coconut oil is that it is a free transgenic oil - It is an extra virgin oil, untreated and unbleached - Coconut oil does not oxidize, so it has more benefits for cooking than other types of oil. The benefits of coconut oil for the health of the body, skin and hair: - It is easy to digest - It is absorbed into the skin and looks much lighter than most cosmetics - Increases the level of good LDL cholesterol - Protects against bacterial, viral and fungal infections - Helps treat diseases such as Alzheimer's and dementia - Strengthens the immune system - It's very healthy for cooking - It is ideal for hair and skin care - It is perfect for relaxing massages - Helps eliminate extra pounds - Improves memory and blood circulation Cosmetic properties of coconut oil for moisturizing the skin and hair Due to its special properties, coconut oil has many cosmetic uses, in addition to its health uses. This oil is completely natural, composed only of extra virgin coconut, being much more effective and natural than conventional cosmetics, which contain chemicals. Coconut oil deeply moisturizes the skin, leaving a soft feeling. It is especially recommended for sensitive and dehydrated skin. For maximum effects, coconut oil is applied to the skin immediately after showering, when the pores are open. Coconut oil is absorbed very quickly, leaving the skin hydrated and velvety. Coconut oil is the best moisturizer for hair. It is especially recommended for revitalizing dry and flaky hair, giving it more shine and beauty.
Vitamin A
Vitamin A Skin Benefits: Helps the skin regain its original shape, A generous intake of vitamin A taken from food, supplements or creams stimulates the production of collagen and elastin, restores the skin's lipid barrier and thus maintains its hydration, but at the same time regulates sebum control and even heals acne. The pronounced anti-aging effect of this vitamin is manifested by the normalization of melanocytes, thus reducing excessive pigmentation caused by aging, repairing wrinkles in depth and stimulating collagen production. Vitamin A Hair Benefits: Vitamin A is recommended in hair treatments because it acts efficiently and quickly, from several directions. Vitamin A has antioxidant properties that combat the effects of free radicals, responsible for cellular degeneration and aging processes. Vitamin A thus protects the cells in the hair structure and prevents their damage. Antioxidants in vitamin A stimulate blood circulation, which allows nutrients to reach large amounts at the root of the hair, nourishing it and thus preventing hair loss. Vitamin A can be an invaluable aid in the fight against hair loss. Vitamin A prevents dryness of the scalp and pores and regulates sebum secretion, thus helping to prevent hair loss. The hair will look healthier and shinier, and the scalp will be hydrated and protected from flaking and other unpleasant side effects of excessive drying.
Vitamin E
Vitamin E Skin Benefits: Vitamin E can be used to treat eczema, burns, scars and wounds. Vitamin E not only moisturizes the skin, but also fights free radicals, being a very powerful antioxidant and thus preventing premature aging of the skin and, implicitly, reducing wrinkles. Oily vitamin E can also be used as an ingredient in moisturizing skin masks - here are 3 vitamin E-based masks that will make your skin glow. Vitamin E is not indicated for oily and acne prone skin due to its oily texture that can block pores. Vitamin E Hair Benefits: Vitamin E prevents hair loss, is indicated for dry scalp, helps to obtain healthy and shiny hair.

 

 

 

 

 

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:

Uleiuri vindecatoare Mix nr.1
Hover | Large